Samenwerken

Samenwerken en de wereld een stukje mooier maken, dat is de missie van deze site en het magazine bewustZijnenzo. Het verbinden van ondernemers naar geïnteresseerde.

Eigen bedrijf of praktijk

Veel ondernemers vinden het moeilijk zichzelf te presenteren of hebben daar zelf te weinig tijd voor. Laat ons dat voor je doen.

Een boeiend interview over jou en je onderneming in een magazine. Een prachtige sfeer film impressie van jouw onderneming op Social Media. Of misschien is het tijd voor een hele nieuwe website.

Er zijn meerdere mogelijkheden om potentiele klanten te overtuigen om voor jouw onderneming te kiezen. Wil je graag jouw bedrijf meer naamsbekendheid geven en/of meer nieuwe klanten ontvangen? Neem dan contact met me op

Diana Peters Telefoon: 06 46346233

DE TREND VAN 2021 IS COPYWRITING MEER PERSOONLIJKER TE MAKEN

REDACTIONEEL ARTIKEL / INTERVIEW

Je houdt van je werk, van je klanten, van dat ene detail waardoor je zo goed bent in je vak. Dat gaan we beschrijven in een verhaal. Een bijzonder verhaal dat iedereen raakt.

Vooral bij klanten die kinetisch en visueel zijn ingesteld is dit de manier om jouw naam in hun geheugen gegrift te laten staan.

Jouw verhaal, jouw interview word geplaatst in het magazine BewustZijnenzo en gedeeld op alle gewenste Social Media.

Diana Peters: “Door mijn jarenlange ervaring in de reclame weet ik wat goed werkt en wat niet.”

FILM / VIDEO PRESENTATIE

Een fantastische manier om je bedrijf of je praktijk te onderscheiden is om jouw activiteiten te presenteren via een sfeervolle film impressie.

Een interview met prachtige beelden geeft jouw potentiële klant een goed beeld waar jij voor staat en wat jij voor klanten kunt betekenen.

Vooral bij klanten die visueel of auditief zijn ingesteld is dit de manier om jouw naam in hun geheugen gegrift te laten staan.

Deze film word gedeeld op alle gewenste Social Media.

Frank kouws: “Mijn ervaring als filmmaker en studie haptonomie zorgen ervoor dat je helemaal jezelf kunt zijn….ook voor de lens”

WEBSITE / LOGO

Ben je toe aan een nieuw logo? Een nieuwe website, visitekaartjes, afspraakkaartjes, briefpapier? Een logo of website vertelt wat de drijfveren van jouw bedrijf zijn. Je huisstijl vormt de identiteit van je bedrijf. In samenwerking met Ontwerp van C laten we zien waar jij voor staat.

Christ’l van der Burgt: “Ontwerpen is mijn passie. Iets moois creëren waar jij blij van wordt”

Model en redacteur van Instagram BewustZijnenzo magazine, Kelly Stevens: “escape the ordinary”

Vormgever / fotograaf / Peng Design Lex Thoonen: “Geniet bewust van het leven, het duurt maar even”

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak met mij maken voor meer informatie: Diana Peters 06 46346233 info@bewustzijnenzo.nl

-E-ISSN: 26671409 -KVK:80432182 -BTW:N1003436361B13

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *