Adverteren

Veel ondernemers vinden het moeilijk zichzelf te presenteren of hebben daar zelf te weinig tijd voor. Laat ons dat voor je doen.

Samenwerken en de wereld een stukje mooier maken, dat is onze missie. Het verbinden van lokale ondernemers naar geïnteresseerde.

Wil je graag jouw bedrijf meer naamsbekendheid geven en/of meer nieuwe klanten ontvangen? Neem dan contact met me op

Diana Peters Telefoon: 06 46346233

Diana Peters: ”De trend van 2021 is copywriting meer persoonlijker te maken”.

Een artikel in het magazine BewustZijnenzo

Je houdt van je werk, van je klanten, van dat ene detail wat jouw vak zo bijzonder maakt. ‘Dat’ gaan we beschrijven in een artikel. Mensen raken met een mooi, ontroerend, inspirerend verhaal daarin zit onze kracht.

Vooral bij potentiële klanten die visueel en kinetisch zijn ingesteld is dit de manier om jouw bedrijf in hun geheugen gegrift te laten staan.

Jouw verhaal, jouw interview word geplaatst in het fysieke magazine BewustZijnenzo en op alle gewenste Social Media.

Film / Video presentatie

Een fantastische manier om je bedrijf of je praktijk te onderscheiden is om jouw activiteiten te presenteren via een sfeervolle film impressie.

Een interview met prachtige beelden geeft jouw potentiële klant een goed beeld waar jij voor staat en wat jij voor klanten kunt betekenen.

Vooral bij klanten die visueel of auditief zijn ingesteld is dit de manier om jouw bedrijf in hun geheugen gegrift te laten staan.

Deze film word gedeeld op alle gewenste Social Media.

Frank kouws: “Mijn ervaring als filmmaker en studie haptonomie zorgen ervoor dat je helemaal jezelf kunt zijn….ook voor de lens”

Christ’l van der Burgt: “Ontwerpen is mijn passie. Iets moois creëren waar jij blij van wordt”

Website / Logo / Briefpapier

Ben je toe aan een nieuw logo? Een nieuwe website, visitekaartjes, afspraakkaartjes, briefpapier? Een logo of website vertelt wat de drijfveren van jouw bedrijf zijn. Je huisstijl vormt de identiteit van je bedrijf. In samenwerking met Ontwerp van C laten we zien waar jij voor staat.

Model Kelly Stevens: “escape the ordinary”

Grafisch vormgever Lex Thoonen: “Geniet van het leven, het duurt maar even”

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak met mij maken voor meer informatie: Diana Peters 06 46346233 info@bewustzijnenzo.nl

-E-ISSN: 26671409 -KVK:80432182 -BTW:N1003436361B13

Spread the love

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *