Samenwerken

Organiseer jij workshops? Werk je als vrijwilliger? Schrijf je verhalen? Help jij mee om de wereld gezonder, gelukkiger en bewuster te maken? Neem dan contact met me op. Dan kunnen we samen jouw missie laten zien aan de wereld.

Eigen bedrijf of praktijk

De trend van 2020 is copywriting meer persoonlijker te maken.

Al vele jaren werk ik in de reclame. Door deze ervaring weet ik wat goed werkt en wat niet. Veel ondernemers vinden het moeilijk zichzelf te promoten of hebben daar zelf te weinig tijd voor. Laat mij dat voor je doen. Via Social Media groeit je onderneming enorm. We kunnen samen kijken wat het beste bij je past.

FILM / VIDEO PRESENTATIE

Een fantastische manier om je bedrijf of je praktijk te onderscheiden is om jouw activiteiten te presenteren via een sfeervolle film impressie.

Een interview met prachtige beelden geeft jouw potentiële klant een goed beeld waar jij voor staat en wat jij voor klanten kunt betekenen.

Vooral bij klanten die visueel of auditief zijn ingesteld is dit de manier om jouw naam in hun geheugen gegrift te laten staan.

Deze film word gedeeld op alle gewenste Sociale Media. Neem contact met me op voor meer informatie en prijzen.

REDACTIONEEL ARTIKEL

Je hebt met passie je eigen bedrijf gestart. Je houdt van je werk, van je klanten, van dat ene detail wat jouw vak zo mooi maakt. Een bijzonder verhaal dat iedereen raakt.

Potentiële klanten lezen en voelen de mens achter de onderneming. Dat is het mooie van een een redactioneel artikel.

Het artikel komt in het fysieke magazine en online. Daarnaast wordt het artikel ook gedeeld op Social Media zoals Facebook en Instagram. Neem contact met me op voor informatie en prijzen. Dan kunnen we samen kijken wat het beste bij je past.

LOGO / WEBSITE

Een nieuwe website, visitekaartjes, afspraakkaartjes, briefpapier of misschien ben je wel toe aan een heel nieuw logo. In samenwerking met ontwerp C gaan we van jouw passie een boodschap maken . Iets moois creëren waar jij blij van word.

SAMENWERKEN MET BEWUSTZIJNENZO LEVERT VEEL OP. WIJ ZORGEN ERVOOR DAT MEERDERE MENSEN JOUW ONDERNEMING LEREN KENNEN, OVERWEGEN EN JOUW KIEZEN.

Het allerleukste in dit werk is om mensen enthousiast en succesvol te zien. Wil jij ook meer naamsbekendheid en/of klanten? Neem dan contact met me op.

Diana Peters 06 46346233 info@bewustzijnenzo.nl

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *