Adverteren

Veel ondernemers vinden het moeilijk zichzelf te presenteren of hebben daar zelf te weinig tijd voor. Laat ons dat voor je doen.

Het verbinden van lokale ondernemers naar geïnteresseerde, daar zit onze kracht. Coaches, therapeuten, voedingsadviseurs, iedereen die meehelpt aan een bewuste wereld. BewustZijnenzo magazine is een platform voor gezondheid voor lichaam en geest.

Diana Peters: Maak vrijblijvend een afspraak met mij. Graag vertel ik je dan meer over onze missie, en ik ben benieuwd naar jou verhaal.

Een interview in het magazine BewustZijnenzo

Je houdt van je werk, van je klanten, van dat ene detail wat jouw vak zo bijzonder maakt. ‘Dat’ gaan we beschrijven in het interview. Mensen raken met een informatief, mooi, inspirerend verhaal, dat is onze missie.

Wil je graag meer naamsbekendheid en/of meer nieuwe klanten ontvangen? Neem dan contact met mij op

Film / Video presentatie

Een fantastische manier om je bedrijf of je praktijk te onderscheiden is om jouw activiteiten te presenteren via een sfeervolle film impressie.

Een interview met prachtige beelden geeft jouw potentiële klant een goed beeld waar jij voor staat en wat jij voor klanten kunt betekenen.

Vooral bij klanten die visueel of auditief zijn ingesteld is dit de manier om jouw bedrijf in hun geheugen gegrift te laten staan.

Deze film word gedeeld op alle gewenste Social Media.

Frank kouws: “Mijn ervaring als filmmaker en studie haptonomie zorgen ervoor dat je helemaal jezelf kunt zijn….ook voor de lens”

Wil je graag meer naamsbekendheid en/of meer nieuwe klanten ontvangen? Neem dan contact met mij op

Christ’l van der Burgt: “Ontwerpen is mijn passie. Iets moois creëren waar jij blij van wordt”

Website / Logo / Briefpapier

Ben je toe aan een nieuw logo? Een nieuwe website, visitekaartjes, afspraakkaartjes, briefpapier? Een logo of website vertelt wat de drijfveren van jouw bedrijf zijn. Je huisstijl vormt de identiteit van je bedrijf. In samenwerking met Ontwerp van C laten we zien waar jij voor staat.

Wil je graag meer naamsbekendheid en/of meer nieuwe klanten ontvangen? Neem dan contact met mij op

Grafisch vormgever Lex Thoonen weet met zijn creatieve brein het magazine kleurrijk en origineel vorm te geven. Lex: “Geniet van het leven, het duurt maar even.”

Voor meer informatie: Diana Peters 06 46346233 info@bewustzijnenzo.nl

-E-ISSN: 26671409

-KVK:80432182 -BTW:N1003436361B13

Spread the love

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.