Over Diana Peters van BewustZijnenzo

Diana Peters
Diana Peters

Vroeger was ik altijd zoekende naar mijn zielsmissie. Ik bewonderde mensen die hun missie hebben gevonden. Mensen die met heel hun hart en al hun passie iets neerzetten in de wereld. Wauw!

Zelf bleef ik zoekende en wist ik het niet zo goed. Wat wil ik bereiken? Waarom ben ik hier op aarde? Familie met kinderen is niet gelukt. Dat heeft blijkbaar niet zo mogen zijn.

Reizen

Moet ik weer gaan reizen? Dit heb ik mezelf vaak peinzend afgevraagd. In al mijn reizen is het spirituele altijd als een rode draad in mijn leven geweest.

Ik ontmoette de Dalai Lama in India. Kreeg een knuffel van spiritueel leider Amma. Leerde een sjamaan kennen in Mexico. Dit gebeurde allemaal onverwachts, zonder dat ik daar naar op zoek naar was.

Mijn leven verliep met ups and downs. Yoga kwam op mijn pad, reiki, sjamanisme, gestalte therapie en meerdere vormen die mij vooruit hielpen in mijn zelfontwikkeling.

Puzzelstukjes

Nu vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Ik zie in, dat alle ervaringen in mijn leven mij naar dit moment hebben gebracht. Het moment waar ik een magazine kon beginnen over bewustzijn.

En elke keer weer leer ik meer van alle interviews. Leer ik meer van alle mensen die ook meewerken aan een bewuste wereld. Leer ik van lichtwerkers met hun mooie werk. Ik leer en groei van elke ontmoeting.

Deze kennis delen, daar heb ik mijn missie van gemaakt.

Het vijfde jaar voor BewustZijnenzo

Inmiddels gaan we nu het vijfde jaar in. Samen met vormgeefster Cecile en hulp van Roswitha zorgen we elke twee maanden voor een nieuwe inspirerende editie voor iedereen die geïnteresseerd is in bewustwording, bewustleven en een bewuste levensstijl.

Wij vinden het altijd fijn om mails te ontvangen dus je mag ons altijd mailen:

info@bewustzijnenzo.nl

Liefs Diana

Grafisch vormgeefster Cecile Dumoulin heeft het magische inzicht om jouw verhaal te vertalen in kleur en beeld, in het magazine BewustZijnenzo. Cecile: ”Grote dromen komen uit, als je met plezier en vastberaden kleine stappen in het heden onderneemt”.

Redacteur Roswitha Peters is een bezige bij. Zij helpt mee met abonnementen verwerking voor lezers en administratie Roswitha: ”Yoehoe Y.O.L.O.”

Dit was de eerste editie

Deel dit op social media 🙏