Over Bewustzijn en zo

Diana Peters
Diana Peters

En dan word je 50! (SLIK) Voelt toch als een mijlpaal in je leven. Wat heb ik bereikt ? Wat heb ik niet bereikt ? En wat wil ik nog bereiken? Help

Met 50 ben je toch echt al over de helft van je leven heen. Mijn droom als klein meisje was reizen. De wereld zien!

En dat ben ik gaan doen. Ik heb veel gereisd en in het buitenland gewoond en gewerkt. Ik wilde alle avonturen beleven! Duiken, parachutespringen, bungee jumpen…noem maar op. Nu voelt het een beetje als: Ik heb alles al gedaan. Wat nu?

Familie met kinderen is niet gelukt. Dat heeft blijkbaar niet zo mogen zijn. Moet ik weer gaan reizen? Een nieuwe passie vinden? Wat is mijn levensmissie!!??? Dat vraag ik mezelf vaak peinzend af.

Mijn volgende reis: naar binnen reizen. Wat speelt er zich binnen in mij af?Het spirituele is altijd als een rode draad in mijn leven geweest. Meerdere cursussen hebben mij al veel inzichten gebracht. En het heeft me een bewuster mens gemaakt.

Deze ervaringen omzetten in een verhaal, zodat het voor iedereen begrijpelijk word, daar heb ik mijn missie van gemaakt. In 2018 ben ik begonnen met bloggen en met veel succes.

Soms is het moeilijk om mezelf zo kwetsbaar op te stellen in een verhaal en dit vervolgens te delen met de wereld. De vele positieve en ontroerende reacties, motiveren me om door te gaan.

Alle puzzelstukjes lijken nu op hun plaats te vallen en inmiddels schrijf ik ook artikelen voor ondernemers. Een geweldige mogelijkheid om mijn passie schrijven, te combineren met mijn werk.

Er zijn zoveel ondernemers die er alles aan doen om de wereld een stukje mooier te maken. Dat is ook de kracht van deze site. Andere mensen in de schijnwerpers zetten. Andere mensen aan het woord laten. Gecombineerd met verhalen.

Veel leesplezier

Liefs, Diana

Spread the love