Over BewustZijn en zo

Diana Peters
Diana Peters

En toen werd ik 50 (slik) Wat heb ik bereikt? Wat heb ik niet bereikt? En.. wat wil ik nog bereiken? Waarom ben ik hier op aarde? Meerdere vragen die in mijn hoofd speelde.

Mijn droom als klein meisje was reizen. De wereld zien. En dat ben ik gaan doen. Ik heb veel gereisd. In het buitenland gewoond en gewerkt. Ik wilde alle avonturen beleven! Duiken, parachutespringen, bungee jumpen…noem maar op.

Familie met kinderen is niet gelukt. Dat heeft blijkbaar niet zo mogen zijn. Moet ik weer gaan reizen? Een nieuwe passie vinden? Wat is mijn levensmissie!!??? Dat vroeg ik mezelf vaak peinzend af.

Mijn volgende reis was naar binnen reizen. Wat speelt er zich binnen in mij af? Het spirituele is altijd al een rode draad in mijn leven geweest. Meerdere cursussen hebben mij al veel inzichten gebracht. En het heeft mij een bewuster mens gemaakt.

Deze ervaringen omzetten in een verhaal, zodat het voor iedereen begrijpelijk word, daar heb ik mijn missie van gemaakt. In 2018 ben ik begonnen met bloggen en heb daar veel succes mee. Daarna ontstond het idee voor een magazine: “BewustZijnenzo”.

Soms is het moeilijk om mezelf zo kwetsbaar op te stellen in een verhaal en dit vervolgens te delen met de wereld. Maar de vele positieve en ontroerende reacties, motiveren me om door te gaan.

Alle puzzelstukjes lijken nu op hun plaats te vallen en inmiddels schrijf ik meerdere artikelen, ook voor ondernemers. Mijn jarenlange ervaring in de reclame kan ik nu goed gebruiken. Een geweldige mogelijkheid om schrijven, mijn passie, te combineren met mijn werk.

Liefs, Diana

Deel dit op social media 🙏