Spirit

Mijn ervaring bij een Reiki behandeling

door Fleur de Hondt

Mijn relatie was uit. Ik voelde me ellendig en zo verschrikkelijk verdrietig. Dus ik besloot te verhuizen naar Spanje. Eigenlijk was het meer vluchten naar Spanje, omdat ik mijn verdriet niet wilde voelen. Wat natuurlijk niet helpt. Ja, voor even werkt het wel.

Via vrienden in Spanje, leerde ik een leuke persoonlijkheid kennen. Spontaan, gezellig en spiritueel. Ze deed reiki. Ik had er nog nooit van gehoord, reiki. Het verdriet was van mijn gezicht af te lezen, en zij zag dat ook.

“Kom, “zegt ze. “Ik geef je een reiki behandeling.” Een beetje onzeker ga ik op het massagebed liggen, niet wetend wat ik moet verwachten. Ik sluit mijn ogen en wacht af…Ze legt haar handen zacht op mijn hoofd. Mijn hoofd voelt vol. Vol van al het piekeren. Ik merk dat mijn hoofd lichter word. Hoe langer haar handen op mijn hoofd liggen, hoe lichter mijn hoofd aanvoelt.

Dan legt ze haar handen op mijn hart. Ik voel dat ze me daarmee diep raakt, en begin te huilen. Om alles! Omdat ik zoooo graag wil dat de relatie niet voorbij is. Omdat ik niet alleen wil zijn. Omdat ik bang ben om alleen te zijn. Omdat ik me eenzaam voel hier op aarde…

Langzaam legt ze haar handen op alle chakras. Ik voel me uitgeput en energieloos van al het verdriet.

Uit haar handen komt veel warmte. Op mijn hele lichaam laat ze even haar handen liggen. Ik voel me steeds meer ontspannen. Ik voel ook haar genegenheid. Een liefdevolle, fijne energie. De hele behandeling duurt een uur

Het voelt alsof er iets van me afvalt. Iets wat zwaar op me lag. Het voelt alsof er iets is weg gehaald. Ik voel me lichter, echt fysiek lichter.

Als ik mijn ogen open, voelt het zelfs alsof ik beter zie. Dankbaar kijk ik haar aan. De reiki energie heeft iets weg gehaald waardoor mijn energie weer is gaan stromen. Ik voel echt verschil en de reiki behandeling heeft me goed gedaan. Ik voel me lichter en helderder.

Nu kan het verwerkingsproces van de verbroken relatie beginnen. Mijn energie stroomt weer.

Deel dit op social media 🙏

Eén reactie

  • bruno

    Spijtig kennen velen het niet wat Reiki allemaal kan teweeg brengen. En juist door de energie terug te laten stromen kan het proces van verwerking beginnen en dan los te laten.
    Maar ook helpt het voor veel meer.

    Aum Shanthi

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *