Spirit

Akashic records raadplegen

Wist je dat er een etherische bibliotheek bestaat waarin alles opgeslagen ligt.

Stel je de Akashic records voor als een gigantische database, een energetische gegevens snelweg die alle keuzes bevat die alle zielen ooit in alle levens hebben gemaakt.

Binnen deze enorme energetische database heeft je ziel precies één gegevensrecord. Dit is de Akashic records van je ziel die bestaat uit alle keuzes die je ziel sindsdien heeft gemaakt door de Bron.

Akashic records onthult het potentieel en de wijsheid van je ziel en verwijdert negatieve karmische afdrukken op zielsniveau. Een Akashic Records-reading is uitzonderlijk inzichtelijk en transformerend voor je leven.

Een Akashic Records-reading geeft je inzicht in de blokkades die je ziel op dit punt laat zien. Deze blokkades op zielsniveau vertellen meestal een verhaal over een paar levens dat nu klaar is om voltooid en opgeruimd te worden. Elke Akashic Records-reading omvat de identificatie van de blokkades en een opruim proces.

Dat betekent: de huidige blokkades en beperkingen opruimen en je ziels blauwdruk energetisch bijwerken zodat blokkades en beperkingen altijd worden geneutraliseerd en getransmuteerd met goddelijke liefde, licht en waarheid voordat ze worden teruggebracht naar de Bron.

Akashic Records herstelt de integriteit van je ziel, onthult je potentieel, je wijsheid en de inzichten van je ziel. En het is de kelderverdieping van je ziel opruimen van alle blokkades die je niet langer dienen. Je zult meteen na een reading en schoonmaak, al heel snel verandering zien in jezelf en ook worden er blokkades verwijdert die je op je pad tegenkomt.

Ten slotte biedt Akashic Records uitgebreid inzicht in de grondoorzaken achter de aanhoudende negatieve patronen van gedachten, emoties en gedrag die zoveel mensen teisteren. Door negatieve karmische patronen te onderzoeken die ons op zielsniveau kunnen beïnvloeden, kunnen we echte en zinvolle verklaringen krijgen voor veel van onze huidige levenservaringen. We kunnen deze ervaringen oplossen om uiteindelijk te creëren wat we echt voor onszelf willen.

Uit eigen ervaring ben ik stellig overtuigd dat Akashic Records veranderingen brengt in je onderbewustzijn en al heel snel merk je verandering.

Ouwe patronen en gedachten worden gereset zodat er plaats komt voor nieuwe ervaringen vanuit genezing van de ziel .

Wil je je meer verdiepen en begrijpen wie je bent op zielsniveau door middel van een transformatieve Akashic Records –sessie en reading of gewoon wat meer informatie over deze schoonmaak van blokkades?

Neem dan gerust contact met mij op.

Get In touch : (+34) 630285807 ( Whatsapp) www.isvararetreat.com

Sharmila Chandler

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *