Spirit

Het eerste HEAVENT van Nederland

Samen helen we onszelf en het grotere geheel

Een speels, aards en eigentijds event waar je verschillende vormen van healing kunt uitproberen

We beschikken allemaal over een zelfhelend vermogen. Daardoor groeien wonden dicht, zijn we in staat om virussen te verslaan en herstellen zelfs gebroken harten.

Daar komt geen hocus pocus aan te pas. We zijn gemaakt om onszelf te helen!

Wil jij wel eens ervaren hoe jij jouw van nature aanwezige zelfhelend vermogen verder kunt ontdekken en activeren?

Hoe je kunt werken met je creatiekracht? Op een veilige plek? Waar je verschillende vormen van healing kunt uitproberen? Waar tevens ruimte is om je te verbinden met anderen op een speelse, aardse en toegankelijke manier? Kom dan 2 december naar HEAVENT.

De wereld heeft ons HART nodig!

WAAROM WENDELIEN DIT HEAVENT ORGANISEERT

Wendelien: ”In healing ligt de sleutel om de tijdlijnen om te buigen van macht, hebzucht en competitie naar liefde, mededogen en wijsheid.”

Vanuit The Fountain Academy organiseer ze daarom dit HEAVENT. Deze combinatie van een HEALING en een EVENT is bedoeld om krachtige healing tools op een aardse en eigentijdse manier toegankelijk te maken voor een breed scala aan mensen. Want de wereld heeft ons HART nodig!

Een avond waar verschillende healers aanwezig zijn. De mogelijkheid om een HEAVENT bij te wonen is een ongelooflijke ervaring.

Voor iedereen die zijn gezondheid een boost wilt geven. Fysiek, mentaal of energetisch.

Je ontvangt precies wat jij nu nodig hebt. Neem contact op via de website:

HEAVENT – The Fountain Academy

HET HEAVENT PROGRAMMA

Voicehealing door Nathalie

De transformatie die klank brengt is al eeuwenoud en de frequenties van klank werken diep door in alle lagen van het bewust- en onderbewustzijn.”

Als kind ontdekte Nathalie de kracht van zingen al. Nathalie ontdekte dat ze zich alleen maar hoeft te openen om energie te ontvangen en deze om te zetten in klanken. Haar lichaam en stembanden als instrument dienstbaar te laten zijn.

De transformatie die klank brengt is al eeuwenoud en de frequenties van klank werken diep door in alle lagen van het bewust- en onderbewustzijn.

Nathalie mag als Voicehealer een kanaal zijn voor de frequentie van energie. Klanken die anderen mogen ontvangen. Klanken die zelfs op dna niveau heling kunnen brengen.

Een Voicehealing kan je op allerlei manieren ondersteunen in je leven en de plek waar je nu bent.

Het kan een doorbraak brengen in stukken waar je al tijden tegenaan liep en je weer in beweging zetten. Het is mogelijk om deze 1 op 1 te ontvangen of in een groep.

Nathalie neemt je graag mee op deze bijzondere reis. Laat je raken.

The Quantum healing door Azava & Mikhael

Inheemse volkeren en hun wisdomkeepers, mensen die dicht bij de natuur leven, kunnen ons veel leren over ons zelfhelend vermogen en de kracht van samenzijn.”

Azava & Mikhael hebben allebei een lange spirituele reis gemaakt waarin ze veel kennis hebben ontvangen over het menselijk zelfhelend vermogen en het vermogen om anderen te healen.

Wisdomkeepers van Māori, Aboriginal Australiërs en Native Americans waren hun leermeesters.

Het was een diepe persoonlijke transformatie, waarin zij hun unieke krachten en gaven hebben leren kennen.

Samen hebben ze nu CINMAYA, een praktijk die mensen over de hele wereld ondersteunt en inspireert om terug te keren naar een leven van heelheid en zuiverheid.

Ze zijn zeer toegewijd aan mensen die op het pad van heling en spirituele ontwikkeling zijn.

Door een combinatie van oude inheemse wijsheid en zeer geavanceerde energetische genezingstechnieken, begeleiden zij individuen en groepen.

Azava & Mikhael gebruiken graag de kracht van een groep om mee te werken, omdat we als mensen allemaal met elkaar verbonden zijn en er vaak gedeelde thema’s zijn in een groep. Via het zogenaamde kwantumveld communiceren wij mensen non-verbaal met elkaar, bundelen we onze creatiekracht en steunen we elkaar.

Als iemand in een groep werkt aan heling van zijn issues, wordt dit weerspiegeld in de hele groep. We noemen dit kwantumgenezingswerk en het heeft effect op en werkt door in het hele collectief.

Dat houdt in dat het ook buiten de groep, bij voorbeeld bij familie, voorouders en de zielengroep zorgt voor healing.

Azava & Mikhael laten je graag ervaren wat healing en de kracht van de groep voor je kunnen betekenen.

The healing power of mantra door Jeroen

Door klanken langdurig te herhalen, kun je in een vrije staat van zijn komen waarbij je alleen nog geluk en liefde voelt.”

Wat het mooie is van mantra’s is dat het vaak korte gedichten, woorden of lettergrepen met klanken kunnen zijn die je steeds herhaalt. Daardoor is het voor iedereen vrij makkelijk om mee te zingen.

Door dit langdurig te doen kun je in een vrije staat van zijn komen waarbij je alleen nog geluk en liefde voelt.

Als je dit zuiver doet (voornamelijk in groepsverband) kan het zijn dat de goddelijkheid die in het hart zit het volledig overneemt en wordt ook de hele ruimte en iedereen opgetild naar een hogere frequentie waarbij alles in harmonie komt met elkaar.

Wat er dan kan gebeuren is dat er emoties loskomen die gevoeld willen worden waarna de energie in het lichaam en in de ruimte weer kan stromen.

De mantra’s zijn meestal in het Sanskriet, maar kunnen ook in een andere taal zijn.

Het gaat erom dat we door het zingen weer proberen in het hart te komen waar alle energie van liefde ligt opgeslagen.

Liefde is de meest krachtige energie in het universum en hier is alles uit opgebouwd en ontstaan. Als deze energie kan stromen kan er een totaal andere werkelijkheid gecreëerd of ervaren worden.

Jeroen laat jou dit graag ervaren om zo bij te dragen aan een collectief ontwaken in onvoorwaardelijke liefde.

Speciale eregasten Shekinah Ma & Sanandaji

Via een speciale live streaming-uitzending vanuit de TwinRay Sanctuary in Ashland, Oregon, zullen Shekinah Ma & Sanandaji zich bij de Quantum Group Healing voegen, samen met Azava & Mikhael.

Shekinah Ma & Sanandaji inspireren de mensheid om het pad van verlichting te bewandelen en elkaar en de aarde onbaatzuchtig te dienen.

Deze nieuwe tijd vraagt om eigenheid en authenticiteit.

Om jezelf te kennen en te omarmen. Om echt aanwezig zijn.

The Fountain Academy biedt prikkelende transformatieprogramma’s die mensen (weer) laten vertrouwen op wie ze werkelijk zijn om vanuit autonomie en verbinding te kunnen leven, werken en liefhebben.

Buiten de gebaande paden gaan, staat daarbij centraal. deler is een sterk verlangen naar een wereld vol liefde, harmonie, vrijheid en overvloed waar iedereen in zijn unieke kracht mag staan en de wens om daaraan bij te dragen.

Op vrijdagavond 2 december is het zo ver, het allereerste HEAVENT van Nederland in de prachtige Mariakapel op Landgoed Coudewater.

Verschillende vormen van healing. Verschillende vormen van deelname. Ancient wisdom gecombineerd met online technologie om een krachtig groepsveld te creëren.

De mogelijkheid om hierbij aanwezig te zijn, is een ongelooflijke verrijking voor iedereen. Voor iedereen die zijn gezondheid een boost wilt geven. Fysiek, mentaal of energetisch.

Kom je ook, live óf online? Je bent zo, zo welkom!

Praktische details

Het allereerste HEAVENT van Nederland vindt plaats op vrijdagavond 2 december 2022 van 20:00 tot 23:00 uur. Voor live aanwezigheid is de inloop tussen 19:30 en 19:45 uur.

Locatie

Het HEAVENT vindt plaats in de Mariakapel Coudewater, onder de rook van ‘s-Hertogenbosch. Na aanmelding ontvang je van ons de volgende gegevens:

  • Bij live deelname: de routebeschrijving en parkeerinstructies (parkeren is gratis!)
  • Bij online deelname: de toegangsgegevens

Investering

De introductieprijs is €55 voor live deelname en €44 voor online deelname. Je krijgt er een unieke ervaring met de universele liefdeskracht voor terug die onbetaalbaar is! Neem contact op via de website:

HEAVENT – The Fountain Academy

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *