Spirit

De pure manier van gewoon ‘zijn’

Leven vanuit de kern, van wie jij werkelijk bent. Soms kan het zijn dat je even vast zit in het leven. Dat je het even niet meer weet. Wil je meer inzicht over een situatie of heb je levensvragen? Cindy van den Heuvel werkt vanuit expressie en met de ziel. Haar mediamieke gevoelens, helderhoren, helderweten, helderzien, heeft ze goed ontwikkeld. Als spiritueelverbinder maakt zij contact met je ziel.


Interview met Cindy van den Heuvel

Hoe zou jij de ziel beschrijven?

De puurste vorm van ons weten. Wij identificeren ons vaak met ons brein.

We denken te weten wie we zijn, maar we zijn niet onze gedachtes.

Doordat we ons brein veel activeren, verliezen we het contact. Ook wordt ons al vroeg geleerd dat we ‘iets’ moeten zijn. Een hoofd vol gedachtes, waar je aan moet voldoen.

Dit brengt ruis, waardoor we onze gedachtes niet meer zien als ingevingen. Want gedachtes zijn ingevingen, meer is het niet.

In veel behandelingstechnieken wordt er over je gedachtes gepraat en dat voedt de gedachte nog meer. Het raakt niet de ziel.

Door een overtuiging of oordeel (over je gedachtes) los te laten, kom je bij je hogere zelf, je
ware zelf, de hoogste staat van ons bewustzijn. Het punt waar de ziel en persoonlijkheid samenkomen.

Deze staat van zijn, maakt je toegankelijk om spirituele boodschappen te ontvangen. Het is verbonden met je levensdoel en het herinnert je eraan wie je werkelijk bent.

Ik organiseer lichtcirkels met gelijkgestemden om dit te ervaren. Samen in verbinding en met de energie, versterkt dit elkaar.


Je geeft aan dat iedereen spirituele, mediamieke, boodschappen kan ontvangen. Waarom weten we dit niet?

Jazeker, iedereen heeft deze gevoelens. Door angsten, blokkades, onzeker heden of gebeurtenissen zijn we het contact verloren. Als je dit weer wilt activeren mag je al je angsten, blokkades, gebeurtenissen, gaan herbeleven en transformeren.

Het is nodig om echt je emoties te doorvoelen en dat heeft dapperheid nodig.

Door dat toe te laten, word je uiteindelijk ook minder geraakt, want er zit geen oud vuil meer. Zo ervaar je echt verlichting, wetend dat iedere emotie gevoeld mag worden.

Je krijgt weer een zuivere verbinding. Een verbinding met je hogere zelf en je ziel.

Sinds wanneer ontdekte je jouw mediamieke gave?

Ik was als kind altijd al erg gevoelig. Ik wist dat dat niet van mij was. Dieper hierop terugkijkend kwam dit uit een vorig leven.

Als kind heb ik al die gevoelens en spirituele boodschappen weggestopt.

Ik heb de spirituele wereld weer toegelaten in mijn liefde voor paarden. Daar mocht ik zijn wie ik was. Ik voelde de spirituele verbinding als ik bij mijn paard was. Een verbinding die niet te omschrijven is. De dood van mijn paard was fataal voor mij.

Het heeft mij actief doen zoeken naar mijn eigen spirituele pad.

Van pendelen tot foto’s lezen, schilder art, sjamanisme, kristallen heling, numerologie, vijf elementen leer, tantra, paardenheling, health coach, intuïtief leven, mindfulness training, yin yoga en reiki.
Alles wat mij dichterbij bij mijzelf bracht!

Maar ik heb mezelf echt gevonden in het mediumschap & trancehealing, paramedische en psychosociale therapie. Dat heeft me handvatten gegeven en een gevoel van thuis komen.

Je bent nooit alleen in het grotere geheel.

Een diepere rust in mijn eigen zijn…

Je kreeg een ongeluk. Wat deed dat met je?

Het ongeluk en vooral het langdurige herstel van mijn brein, veranderde mijn manier van denken en voelen. Ik mocht namelijk niet veel doen en mijn leven werd echt “stil” gezet.

Zo niks voor mij, want als er iemand altijd bezig was, dan was ik dat wel. Het heeft mijn denkpatronen doen doorbreken en mij inzicht gegeven in mijn levenspad.

Van daaruit is er een nieuwe gedaante van “Cindy” tevoorschijn gekomen.

Nu bruis ik van energie, door gewoon mezelf te zijn!

Het is mijn openheid en gevoeligheid dat maakt tot wie ik ben.

Nu stroomt het ook echt, alles wat ik doe is met een pure intentie en oprechte zorg. In liefde voor de mens en het grotere geheel.

Dat werd meteen beloond, toen mijn website online ging. De eerste persoon die mij belde voor een afspraak, had dezelfde voor- en achternaam van mijn oom, die zelfmoord heeft gepleegd.

Ik was verbijsterd en wist niet wat ik moest zeggen, maar het was voor mij een teken dat ik op de goede weg zat. De weg naar het licht!


Wat kun jij als spiritueelverbinder voor anderen betekenen?

Ik ben er voor mensen die een dieper inzicht wil krijgen in zijn of haar leven, voor levensvragen en zingeving. Maar ook als je de betekenis wilt weten achter een ziekte of lichamelijk klacht.

Als spiritueelverbinder kan ik je leren omgaan met jouw gevoelens in relatieproblemen, onverklaarbare angsten, dwanggedachtes en rouwverwerking. Het leren loslaten van (onbewuste) beperkte overtuiging.

De mediumschap & trancehealing, richt zich op jou als mens en de relatie met de ander.

Het is beide nodig om inzicht te geven.

De pure manier van gewoon ‘zijn’, kan met verschillende technieken worden bereikt en ik geef hierin ook meerdere workshops: drum / chanten, lichtbijeenkomst, meditaties, krachtoefeningen, expressie vanuit yoga of een beweging voor lichaam en geest.

Wil je graag een consult, therapie of een healing sessie van Cindy neem dan contact op. Informatie over de opleiding en meerdere workshops vind je op de website:

Cindy van den Heuvel | Spirituele verbinder

Deel dit op social media 🙏

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *