Spirit

Vogels, boodschappers uit het universum

Zit je lekker in de tuin en ineens zit er een mus op je tafel. Of je slaat je favoriete tijdschrift open en ziet een prachtige foto van een roodborstje. Wanneer een vogel je aandacht vraagt, gebeurt dit niet zomaar. Het heeft een betekenis. Susan Jeurissen raakte gefascineerd over de spirituele betekenis van vogels en legt uit wat deze boodschappers van het universum je willen vertellen.

Tekst: Susan Jeurissen

Roodborstje

Een roodborstje spoort je aan in het vinden van je eigen krachtige stem. Ook wordt het roodborstje vaak geassocieerd met positieve veranderingen. Is een roodborstje heel dichtbij, dan is dit een teken dat je je hart mag openen. Meer vanuit het liefdevolle hart mag leven en deze liefde mag delen met anderen. Het roodborstje is het symbool van liefde, wilskracht en groei.

Koolmees

De koolmees maakt iedereen vrolijk met zijn zorgeloze getjilp.

Misschien ben je zelf ook een vrolijke noot en tover je bij mensen al gauw een lach op hun gezicht. Blijdschap is een gevoel waar je hart van gaat zingen. Waarbij je je ogen opent om te zien wat er voor moois is.

De koolmees vertelt je, om niet in je zorgen te verdwalen en je energie hoog te houden. Doe elke dag iets waar je blij van wordt.

Ekster

De ekster vraagt je om te ontwaken en verbinding te maken met je eigen kennis en wijsheid. Voel en vertrouw op je eigen intuïtie.

Zet je krachten en talenten alleen in waar nodig.

Eksters worden gezien als een teken van geluk. Sta open voor voortekens, jouw geluk ligt verborgen in subtiele berichten.

De Merel

De merel is een optimistische vogel die uit onbevangenheid en nieuwsgierigheid heel ver komt.

Dit is dan ook de boodschap aan jou: haal alles uit het leven wat erin zit. Los van angst. Los van: wat als…

Met een positieve blik en een goed humeur kom je een heel eind.

De Mus

De mus staat voor een nieuwe start. Een nieuw hoofdstuk in je leven.

De mus sluit een cyclus af. Je kunt vol nieuwsgierigheid vooruit kijken naar wat jou deze verandering, in welke vorm dan ook, zal brengen.

De Vink

‘Hallo dromer, wakker worden!’, zegt de vink. Het is een illusie te denken dat als dit of dat gebeurt, daarna alles ineens geweldig zou zijn. Er is altijd inspanning van jou nodig om verder te komen.

Het gaat om de reis, met alle leuke en minder leuke momenten. Als je in de spiegel durft te kijken en niet als een blinde vink op dezelfde manier blijft doorgaan, kun je veel bereiken.

Deel dit op social media ­čÖĆ

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *