Spirit

Aan het woord: Energetisch therapeut Sharmila Chandler

Sharmila Chandler is een bijzondere therapeute, De energie begint meteen te stromen als je bij haar op de behandeltafel ligt. Je voelt het door je hele lichaam, Zoals de meeste energetische therapeuten zegt zij ook: “het is niet mijn energie die ik doorgeef. Ik ben alleen maar een kanaal. Het is een universele energie.” Je voelt wel dat zij een heel zuiver kanaal is. Blokkades komen los. Er is healing. In haar eigen woorden beschrijft ze haar werk:

De meeste mensen kennen het effect en de voordelen niet van alternatieve behandelingen zoals Reiki, Magnetiseren of een ander soortgelijke techniek.

Ik woon al 21 jaar op Gran Canaria en ben hier opgeleid als alternatieve therapeut en Reiki Master. Ik bied mijn werk ook in Nederland aan.

Mijn werk de afgelopen 20 jaar op dit gebied heeft me geleerd volledig te vertrouwen op de kracht van universele energie, die van nature precies weet wat en waar de blokkades zijn en hoe die te doorbreken.

In deze tijden waarin we leven en we eigenlijk geen moment rust hebben in ons hoofd en teveel in ons denken zitten, is het logisch dat we nauwelijks goed weten wat we eigenlijk voelen. Er is geen gezonde balans tussen lichaam, geest en ziel, wat als gevolg kan hebben dat we na een aantal jaren een hoge prijs moeten betalen voor deze onevenwicht en we gezondheidsproblemen kunnen krijgen.

Energetische behandelingen werken in je subtiele lichaam en helpen je spanningen, emoties, verdriet, stress en nog veel meer los te laten. De persoon die als kanaal functioneert om deze energie door te geven hoeft niet eens veel te doen want de energie is intelligent genoeg om te weten waar precies de blokkades zijn. Het is belangrijk dat we in balans zijn met ons gevoel ofwel vaak genoeg in ons hart kijken om te weten wat zich daar afspeelt.

Het is jammer dat velen liever alleen medicijnen gebruiken voor hun klachten en niet de kracht weten van dit soort behandelingen. Deze behandelingen hebben een positief effect op de mens, op allerlei gebied. Het geeft klaarheid en inzicht vanwaar de klacht komt, of waarom de klachten daar zijn. En wat we moeten doen om van richting te veranderen zodat we weer in harmonie zijn met onszelf .

Het is belangrijk om niet alleen lichaamsbewust te zijn, maar ook bewust te zijn dat we een ziel hebben die ook aandacht nodig heeft. Het denken moet tot rust komen willen we contact maken met onze innerlijke wereld en alle geheimen die daar liggen om ontdekt te worden. Zou je meer willen weten of een soortgelijke behandeling willen proberen, neem dan contact op. Bellen of whatsapp: 0034 630285807. Facebook: retreatsgrancanaria

Ook kunt u een kijkje nemen op de website www.isvararetreat.com

Namaste, Sharmila Chander

Deel dit op social media ­čÖĆ

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *