Spirit

TTC – De kracht van zelfheling

TTC is een liefdevolle kosmische energie. Een krachtige tool voor het loslaten van onverwerkte trauma’s en stress.

Met veel enthousiasme deel ik mijn nieuwe tool die ik in mijn praktijk ga inzetten, met dank aan Pepita Luiten.

Dit proces richt zich op het vrijmaken van energie die opgeslagen ligt op diverse drukpunten in het lichaam. Door deze gericht te stimuleren kunnen trauma’s losgelaten worden, waarbij aanrakingen op bepaalde punten signalen naar de hersenen sturen en het zelfherstellende vermogen van het lichaam word geactiveerd.

Dit betekent dat cliënten hun trauma’s niet opnieuw hoeven te beleven, ze kunnen simpelweg loslaten wat hen niet langer dient en veilig ontvangen en voelen. Als de energie weer kan stromen, ontstaat er ruimte en rust, niet alleen in het lichaam, maar ook in het hoofd. En dat voelt goed!

De veelzijdigheid van TTC stelt me in staat om veel mensen te helpen, of je nu worstelt met een verlies, een burn-out, stress, trauma of slapeloosheid.

Het is een mooie en waardevolle aanvulling die diepgaande heling mogelijk maakt op alle holistische niveaus.

TTC werkt gericht op klachten, vaak komen mensen naar me toe met klachten van vermoeidheid, gevoelens van totale uitputting en symptomen van een burn-out.

Op fysiek niveau ervaren ze vaak ernstige rugpijn, terwijl ze op emotioneel niveau overweldigd kunnen worden door intens verdriet dat uit het niets lijkt op te komen.

Op energetisch niveau voelen ze zich uitgeput en op spiritueel niveau zijn ze soms de verbinding met zichzelf kwijtgeraakt.

Praten alleen is niet genoeg. Het lichaam en de energie ontladen zorgt voor algehele gezondheid en welzijn.

Bij een TTC sessie is er geen herbeleving, alleen loslaten. Eindelijk weer rust in het lichaam. Weer beter slapen en vanuit zachtheid herstellen.

Naast dat ik heel breed kan inzetten op de heling die jij nodig hebt ben ik ook een waardevolle samenwerking aangegaan met Daisy den Dekker. Zij draagt het mediumschap met veel liefde uit.

We vullen elkaar graag aan met onze eigen expertise, zodat jij je zorgvuldig gesteund voelt vanuit jouw behoefte op dat moment.

Met liefde,

Mariëlle

Leven is verlies ervaren. Overleven is leren hoe ermee om te gaan

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *