Spirit

Ben jij een alleengeboren tweelinghelft?

Ben jij een alleengeboren tweelinghelft? Het komt vaker voor dan bekend is.

Eén op 10 zwangerschappen start als een tweeling. Dat is best veel. In vele gevallen blijft er maar één vruchtje in leven en sterft het andere in een vroeg stadium af. Dit gebeurt vaak ongemerkt, zonder dat de moeder het weet, maar kan wel een grote impact hebben op de overblijvende foetus.

Kenmerken van een alleengeboren tweeling

Bij alleengeboren tweelinghelften doen zich vaak klachten voor die te maken hebben met het vroege verlies van hun broer of zus. Zo hebben deze mensen moeite met loslaten, afscheid nemen en zijn bang om verlaten te worden. Vaak hebben ze het gevoel dat ze hun hele leven op zoek zijn naar iets, maar weten niet wat.

Ze hebben moeite met keuzes maken, want ze voelen zich verdeeld. Hebben de neiging een ander te willen ‘redden’ en voelen zich vaak schuldig. Dit schuldgevoel kan zelfs onbewust leiden tot zelfsabotage. (Ik mag het niet goed hebben, want de ander is er niet meer). Een diep gevoel van eenzaamheid en moeilijk in contact komen met een ander, komt ook voor bij alleengeboren tweelingen. Daarnaast voelen ze vaak dat ze niet vooruitkomen in hun leven. Zelfs genderdysforie komt voor, een sterk gevoel van onvrede met het geslacht waarmee ze zijn geboren.

Lichamelijke klachten

Lichamelijke klachten die zich kunnen voordoen: angst, nervositeit, paniekaanvallen, spijsverteringsstoornissen en nagelbijten. Vaak hebben alleengeboren tweelingen geen idee waar de angsten en klachten mee samenhangen.

Op zielsniveau is er veel gaande

De tijd in de baarmoeder kunnen we ons niet bewust herinneren, maar op zielsniveau is er dan al veel gaande. Op het moment dat één van beiden overlijdt, is dat voor de ander een grote shock. In plaats van met zijn tweeën, word je alleen geboren. De dood van de andere embryo maak je van dichtbij mee. Voor een alleengeboren tweeling is acceptatie en bewustwording belangrijk. Op het moment dat je je realiseert, dat je je overleden tweelinghelft mist of zoekt, kan dat rust geven. Herken je bepaalde klachten of heb je het gevoel dat dit artikel met je resoneert, dan zou het kunnen dat jij een alleengeboren tweelinghelft bent.

Opgeslagen in ons onbewuste

Corina Kandelaars heeft zich gespecialiseerd in alleengeboren tweelingen. Als energetisch therapeut kan zij samen met jou, teruggaan naar het moment in de baarmoeder. Of je een alleengeboren tweeling bent, kan zij achterhalen. Alles wat we ooit meegemaakt hebben in ons leven, zit opgeslagen in ons onderbewuste. Door naar de kern te gaan, kunnen we klachten verhelpen.

Corina is alle vele jaren therapeut en heeft een grote kennis op allerlei gebied.

Kijk op de website voor meer informatie of maak een afspraak via : lichtbronvangeluk.nl

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *