Spirit

Van jezelf houden dat kun je leren

Ik had nooit echt een doel voor ogen. Ik klooide maar wat aan en struinde van feestje naar feestje. Wist binnen geen enkele functie mijn draai te vinden en relaties hielden geen stand. Negatieve gedachtes over mezelf maakte me niet alleen onzeker, ook voelde ik nooit echt voldoening, ik was nooit écht gelukkig.

Tot ik besloot dat ik meer vanuit mijn gevoel wilde gaan werken en ik startte met de opleiding tot holistisch massagetherapeut. Hier ontdekte ik de kracht van een holistische massagebehandelingen. En inmiddels kan ik oprecht blij worden van mijn spiegelbeeld! Ook grijp ik niet meer naar externe elementen om een geluksgevoel te ervaren.

‘Houden van’ begint echt bij jezelf! Het is net als met een zwemvest.. Pas als je jezelf hebt gered kan je er volwaardig zijn voor een ander.

Sinds ik de kracht van holistische massagetherapie in mijn leven heb toegelaten ben ik veel bewuster in het maken van keuzes, keuzes die passen bij waar ik als mens voor wil staan.

Wanneer ik, bijvoorbeeld tijdens een stressvolle periode, voel dat ik van deze kracht verwijderd ben geraakt, dan wordt het tijd dat ik mezelf weer eens trakteer op een holistische massage. Ik leer dan hoe ik weer kan verbinden met datgene wat diep in de wortels van mijn lichaam verborgen heeft gelegen.

Voordat ik mezelf holistisch massagetherapeut mocht noemen heb ik dan ook eerst mijn eigen leven grondig onder de loep gelegd. Hierdoor leerde ik onder andere mijn negatieve overtuigingen doorgronden en besefte ik het belang van het bewaken van mijn grenzen.

De ervaringen die ik hierbij heb opgedaan, dienen nu als de fundering van waaruit ik Habitouch heb opgebouwd. Een praktijk voor lichaamsgerichte therapie en coaching die zich in het bijzonder richt op (jonge) vrouwen.

Habitouch wil van de wereld een liefdevollere plek maken,vol met vrouwen die van zichzelf hebben leren houden.

Ik herken mezelf het meest in jonge meiden en vrouwen omdat ik er zelf een ben (geweest). Ik ken de uitdagingen waar ze voor komen te staan, het onbegrip dat ze kunnen ervaren en ik weet hoe hard ze voor zichzelf kunnen zijn. Soms willen ze gewoon even huilen, even voelen dat alles goed is. Een beetje begrip.

Habitouch is de plek waarbinnen dit allemaal mag ontstaan.

Gedreven door de kennis en ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, besloot ik om de twee werkvormen die ik toepas binnen mijn praktijk met elkaar te combineren. Hier vanuit zijn verdiepende coachingstrajecten ontstaan.

Een coachingstraject bij Habitouch bestaat uit een samenspel tussen lichaamsgerichte therapie (holistische massages) en coachsessies in de natuur.

Wanneer je al een lange tijd worstelt met een bepaalde kwestie, vastzit in een bepaald patroon, of kampt met een negatieve overtuiging dan zet je dat niet zomaar even uit.

Er dient iets wezenlijks binnen in je in beweging te worden gezet. Door holistische massagetherapie leer je je ogen naar binnen toe te openen om zo te voelen waar de angst zit, de boosheid, de paniek. Dit alles binnen een veilige en warme setting, op jouw tempo en op een manier die veilig voelt voor jou.

Wanneer je deze basis hebt gelegd zul je beter de verantwoordelijkheid kunnen dragen om veranderingen in je leven toe te passen.. En dáár kan Natuurcoaching je een waardevolle begeleiding in bieden!

Door de natuurcoachsessies bij Habitouch word je op verrassende wijze uitgedaagd om helderheid te verkrijgen rondom de vragen die spelen of zijn ontstaan. Dat vraagt om loslaten en om te vertrouwen op de natuurlijke flow.

Je zult tijdens een coachsessie in de natuur goed in staat zijn om te luisteren naar je innerlijke gevoel, omdat de natuur echt een magische en rustgevende werking heeft op het proces.

Aangestuurd door een scherpe intuïtie, humor en een grote nieuwsgierigheid naar jou neem ik je met liefde mee op dit avontuur!

Ben jij een (jonge) vrouw die..
– de vrijheid en de kracht wil voelen om keuzes voor zichzelf te maken
– grootse plannen heeft maar niet in actie durft te komen
– tijd en ruimte in haar agenda wil en kan maken voor diverse therapie- en coachingsessies
– dichter bij de natuur wil leren staan
– op spelende maar verdiepende wijze wil werken aan persoonlijke ontwikkeling
– vastberaden is en durft te geloven in haar toekomstdromen

Kijk dan gauw op de website welk traject het beste aansluit op jouw wensen en dromen.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Veel liefs Sanne

https://habitouch-massage.nl/

Deel dit op social media 🙏

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *