Spirit

Hooggevoelig

ERKEN HET

Erken het feit dat je anders bent. Erken het dat je diep voelt en denkt. Erken dat je op een andere frequentie zit. Erken het feit dat je dingen oppikt die anderen niet oppikken .Erken het feit dat je wilt praten over engelen, energie, wonderen en spiritualiteit.

Erken het dat je klaar bent met betekenisloze gesprekken, Erken het dat je klaar bent metj ezelf op de rem te zetten. Erken het dat je verlangt naar de vrijheid om het nu te voelen.

Het is oké wanneer je familie je niet begrijpt, Het is oké wanneer je vrienden niet met je mee gaan. Het is oké als de wereld je veroordeelt. Het is oké dat je op blote voeten wilt dansen op de aarde en eindeloos naar de sterren wilt staren.

Het is oké dat je moet huilen van zonsondergangen en wilt jagen op de stralen van de maan. Het is geweldig. Het is prachtig.J e bent lang onderweg geweest om te worden wie je bent. Dus erken het, eigen het je toe. Erken alles.

Heb alles van jezelf lief. De wereld heeft je nodig, precies zoals je bent. Jij zorgt voor de balans in deze gekke wereld.

Bron: Eryka Stanton

Week van de hooggevoeligheid 14 tot 20 juni

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *