Mind

Week van de HSP

Er is steeds meer aandacht voor hooggevoeligheid. Dat is verheugend.

Door een week van de HSP te organiseren vergroten we de waardering en (h)erkenning van hoogsensitieve personen (HSP) We willen misverstanden uit de weg ruimen en hsp’s motiveren om hun unieke talenten beter in te zetten.

Tijdens de Week van de HSP zijn er in het hele land activiteiten waarmee hoogsensitiviteit onder de aandacht gebracht wordt. Je vindt de activiteiten in de kalender op deze website. https://weekvandehsp.nl/

De aftrap van de week van de HSP voor LIEVScoaching. Zet je eerste stap naar leiderschap! Speciaal tijdens de Week van de HSP kun je bij LIEVScoaching terecht voor een gratis online strategie gesprek. Waarom doe ik mee?

1) Omdat ik het belangrijk vind om bij te dragen aan het vergroten van de waardering en (h)erkenning van HSP-ers.

2) Omdat ik graag een bijdrage lever aan het het vergroten van het bewustzijn zodat jij als hooggevoelige professional je talent beter weet in te zetten, want HSP-ers hebben de maatschappij veel te bieden!

Meer weten? Zet die eerste stap via: https://lievscoaching.nl/week-van-de-hsp-2021 en plan zelf je gesprek. Op https://weekvandehsp.nl/ is nog meer moois te vinden!

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *