Mind

Leven vanuit je hart

Wanneer jij doet wat je leuk vindt, ligt daar jouw kwaliteit. Het motiveert je om daar nóg beter in te worden. Je biedt anderen de beste kwaliteit en daar ben je trots op. Waardering zorgt ervoor
dat hetgeen wat je doet nóg fijner voelt.

Je krijgt er véél energie van en je zit in een positieve spiraal. Jouw werk voelt niet meer als
werk. Je doet het graag en het verloopt moeiteloos!

Herken jij deze gedachten?

“Ik wil de wereld een stukje mooier maken, maar ik weet niet hoe”
“Ik weet best wat ik wil, maar ik weet niet hoe ik hiervan zou kunnen leven”
“Ik vind zoveel dingen leuk, maar ik weet niet wat ik moet kiezen of waar ik moet beginnen”

Voel jij je moedeloos of gefrustreerd over je leven? Heb je het gevoel dat je wensen en
dromen NOOIT uit zullen komen? Je hoort of leest ‘Volg je Hart’ en jij denkt: ‘Ja, hoe dan?’

Als geld niet gelukkig maakt, wat dan wel?

Er zijn twee grote dagen in iemands leven – de dag waarop wij geboren worden en de dag dat wij ontdekken waarom.

William Barclay

Mijn eigen proces

Ik heb me vaak eenzaam en anders gevoeld, vooral onbegrepen waardoor ik dacht dat anderen mij lastig vonden. Ik deed daarom bijna alles om goed gevonden te worden. Ik legde de lat heel hoog en maakte keuzes om goedkeuring te krijgen, niet vanuit mijn hart.

Hier bleef ik jaren in hangen. Als moeder van vier kinderen, wonend in een supergroot zelfgebouwd huis, met alles wat ik op materieel gebied maar kon wensen, voelde ik mij opgesloten in een gouden kooi.

Ik vergeet nooit meer de dag waarop mijn man thuiskwam en vertelde: “Ik wil van je scheiden en verder gaan met een andere vrouw.” Ik was in shock! Ik kreeg het inzicht dat ik alle dingen
waar ik bang voor was, ik onbewust uit angst naar me toe had gehaald.


Wat is jouw grootste angst?

Als kind al had ik een fobie voor spinnen. Op een dag in 1997 zag ik een grote herfstspin in huis en ik besloot deze te vangen. Ik was klaar met die angst! Ik stopte hem in een potje en keek ernaar.

Hij zag er gek genoeg minder eng uit als ik dacht, nu ik hem zo goed kon bekijken. Ik vroeg me af: waar ben ik nou eigenlijk echt bang voor? Elke dag keek ik naar de spin en stelde ik mij dezelfde
vraag. Ik kwam erachter dat veel van wat ik dacht over spinnen niet klopte en langzaam voelde ik de angst verdwijnen. Na een week besloot ik de spin los te laten en sinds die dag ben ik NOOIT meer bang
voor spinnen geweest.

Mijn droomleven

Eén voor een heb ik al mijn angsten aangepakt en overwonnen. Ik zag geen beren meer op de weg. Dit zorgde ervoor dat ik aan de slag durfde te gaan met wat IK graag wil. Ik volgde mijn hart en maakte van mijn droom de werkelijkheid.

Ik woon nu op een berg op 1000 meter hoogte in Spanje, aan de rand van natuurgebied Sierras de Cazorla y Segura in Andalusië. Gelukkig, blij zijn en met kracht leven, is wat ik nu elke dag beleef.

De spin op de foto zat vorige week op mijn been en heb ik rustig zonder ook maar iets van angst te voelen op de boom gezet, mijn camera gehaald en deze foto gemaakt.

Missie

Omdat ik de struggels uit mijn verleden bij heel veel jongvolwassenen zag, help ik ze graag om ook hun hart te durven volgen. Leven met plezier, misschien ook wel met een missie.

Ga naar hartpassie.nl voor mijn gratis E-book.

De tools die ik hierin beschrijf, heb ik zelf toegepast om mijn eigen stress te verminderen en angsten aan te pakken. Ze zijn voor mij zo waardevol en ik hoop daarom ook voor jou.

Ik hou van praktisch, simpel en vooral van zelf doen!

Lianne Hermers

Expert in kwantumfysica, Epigenetica, Mindset en uitvinder van de Hart Passie Methode.

Neem contact op via de website :

krachtvanbewustzijn.nl of hartpassie.nl

Generated Homepage – Hart Passie

Deel dit op social media 🙏

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *