Mind

Een liefdevolle “Kick in the ass”

Als ik Olga Verweijen in vijf woorden zou moeten beschrijven krijg ik meteen een glimlach op mijn gezicht. Ze is spontaan, hartelijk, goedlachs, vastberaden en een doorzetter. We kennen elkaar van vele jaren terug en werkten samen in Nijmegen bij Profical. Fantastisch om te horen dat ze nu haar eigen praktijk is begonnen en mensen vooruit helpt in hun leven. Ze werkt met de Body Mind Release methode en haar kennende is ze vastberaden genoeg om iedereen succesvol vooruit te helpen met alle tools die ze nu in huis heeft. In dit artikel legt ze zelf uit wat je kunt verwachten met een Body Mind Release traject:

‘MEER LIEF ZIJN VOOR JEZELF, MAAR WEL MET EEN BEETJE PEPER IN JE

“We willen allemaal het liefst dat het leven op rolletjes loopt. Lekker in een flow zitten. Je hebt energie. Je voelt je geliefd. Je ervaart weinig stress. Maar waarschijnlijk heb jij ook ervaren, net als zoveel anderen, dat het niet altijd zo loopt. Je wordt gekwetst, plannen mislukken of lopen niet zoals jij bedacht had. Er overkomt je iets naars.

Dit heeft als gevolg dat je stress ervaart, meer gaat piekeren, slechter slaapt en gaat twijfelen aan jezelf. En zorgt voor beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten.

De som van de beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten die je bij je draagt bepaalt volgens onderzoeker en celbioloog Bruce lipton voor 95% hoe jij je voelt, hoe je denkt, hoe je jezelf gedraagt, hoe je handelt en in het leven staat. Deze ballast bepaalt direct de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties.

Ook al vinden we het soms lastig om te dealen met tegenslagen, stress, veranderingen, beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten, zijn we ons niet altijd bewust van het feit wat deze factoren voor effect hebben op onze verdere beslissingen en hoe jij de wereld om je heen ervaart. Dus het effect wat het op jou heeft wanneer dingen bij jou wel of niet lukken.

‘Piekeren is net als schommelen, je bent wel bezig, maar je komt niet van je plaats

Beperkende gedachten en negatieve gevoelens die voortkomen uit een vervelende gebeurtenis, stress en/of veranderingen noemen we ballast.

Deze ballast sla je op in jouw neurale herinneringsroute in je brein. Dus vervelende ervaringen uit je verleden, stress of veranderingen hebben invloed op jouw gevoel, handelen, denkwijze en je gedrag op dit moment.

Ervaringen uit het verleden kun je niet veranderen. Wat je wel kunt veranderen is de manier hoe je NU omgaat met tegenslagen en veranderingen en hoe je hierop reageert.

Omgaan met tegenslagen is een vaardigheid. Je kunt het leren. Positieve gevoelens zoals geluk, zelfvertrouwen, vreugde en passie kun je zelf weer terug halen met de juiste tools.

Als je (nog) niet de juiste tools in handen hebt om hier mee om te gaan, is dit erg lastig en kan het grote invloed op je hebben.

Sweet and Pepper leert je middels de Body Mind Release (BMR) methode beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten los te laten. Het geeft je de tools for life om positieve gevoelens weer terug te halen en beperkende gevoelens en overtuigingen kan elimineren. Middels deze methode word je geholpen de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten gericht aan te pakken. Hierdoor neemt je stress af, krijg je meer energie en levensvreugde.

Wat het je ook oplevert? Meer genieten, keuzes maken vanuit je pure zelf, zonder struggles, vol vertrouwen in het leven staan en daarnaast vooral lachen en genieten.

De Body Mind Release methode is breed inzetbaar. Het is doeltreffend bij klachten zoals stress, piekeren, negatieve gedachten, angsten, burn-out klachten of omgaan met veranderingen. De BMR methode is bewezen effectief omdat de innerlijke oorzaak van levensklachten eerst volledig in kaart wordt gebracht zodat deze specifiek voor jouw situatie kan worden toegespitst. Subjectief onderzoek laat bij 92% van de cliënten positieve resultaten zien bij klachten als stress, vermoeidheid, somberheid, onzekerheid, piekeren, angsten.

Wat je kunt verwachten tijdens de Sweet and Pepper BMR methode

  1. Een gratis Connection call: Om zeker te weten of deze methode bij jou past en of het je vooruit kan helpen, plannen we geheel vrijblijvend een gratis Connection call. Een call waarin ik jouw vragen kan beantwoorden en we samen kunnen kijken of dit bij jou past.
  2. Intakegesprek: Besluit je na de Connection call te starten, dan gaan we samen aan de slag en plannen we het intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we waar jouw vraagstukken liggen en waar je tegenaan loopt. De basis voor de therapie wordt hier gelegd.
  3. Sweet and Pepper BMR traject: Deze bestaat uit 6 tot 7 sessies. Waarin we jouw beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten, vlucht- en vechtgedrag gaan resetten en we positieve gevoelens weer terughalen. Het traject is geheel afgestemd op jouw persoonlijke situatie, wensen en doelen. De sessies vinden wekelijks plaats in mijn praktijk of online en duren tussen de 30 tot 60 minuten per keer.
  4. Follow-up: Op het moment dat jij weer in je kracht staat, sluiten we de therapie af. Maar ik laat je natuurlijk niet zomaar gaan. Na een maand plannen we een follow-up sessie ter afsluiting.

De sleutel tot succes

Voorafgaand aan de behandeling maak je een commitment naar jezelf. We gaan “NIET PRATEN, MAAR DOEN”. Jij bent de sleutel tot jouw succes tijdens de behandeling. Ik vraag je om toewijding en om jezelf gedurende de looptijd van de therapie in te zetten en de opdrachten op te volgen. Zonder jouw inzet gaat de therapie niet slagen!

Je krijgt letterlijk een liefdevolle “Kick in the ass”. Ik verwacht van je dat jij de oefeningen die je per week meekrijgt dagelijks toepast. Deze oefeningen doe je twee keer per dag en duren tussen de 5 tot 20 minuten.

“Spanning is wie je denkt te moeten zijn, ontspanning is zijn wie je werkelijk bent.”

————————————————————————————————————–

Wil je na het lezen van dit artikel een afspraak maken met Olga Verweijen neem dan contact op www.sweetandpepper.nl

Leeuwerikstraat 98 Mill

Tel:06-22974879

HAPPY MIND< HAPPY YOU

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *