Mind

Gunpot een fantastisch initiatief van Mike Claasen

“Wees lief voor jezelf en voor anderen”
AAN HET WOORD: MIKE CLAASEN van GUNPOT

Gunpot is een initiatief van mij, Mike Claasen. In Uden run ik een praktijk (Zensitief) voor Acupunctuur,
Massage en Coaching. In het voorjaar van 2020 kwam een idee tot stand, gebaseerd op het fenomeen “uitgestelde koffie” dat uit de horeca komt. Uitgestelde koffie is dat je een kop koffie koopt maar er iets meer voor geeft zodat een ander, die het zich niet kan veroorloven, een kop koffie kan “halen”.

Door massages in te zetten voor mensen die het zich niet kunnen veroorloven en het geestelijk en/of lichamelijk erg moeilijk hebben geef ik die mensen even een moment van ontspanning. Van lichamelijke
aanraking en rust. Een moment waarin ze even alles los mogen laten en mogen voelen. Dat ze er mogen zijn, gewaardeerd worden als mens en als persoon.

De massage wordt ze door andere mensen gegund en wordt betaald vanuit de Gunpot. De Gunpot is een pot met geld, waarin mijn cliënten dat wat ze willen en kunnen missen inleggen maar ook mensen en instanties van buiten mijn praktijk. Mijn streven is om zoveel mogelijk mensen te raken
en het idee groter te maken door verbinding te leggen met andere mensen die zich in mijn visie kunnen vinden. Samen een betere wereld maken. Vóór mensen, dóór mensen.

Je inzetten voor een maatschappelijk belang wordt steeds belangrijker als je ouder wordt vind ik. Iets doen voor je medemens levert iets op. Een (glim)lach, een traan, mooie verhalen die je raken.

Geven is delen en verbinden. En doordat je geeft en voelt dat je iets positiefs bijdraagt brengt het met zich mee dat je invulling geeft aan een zinvol, en daarnaast vaak een gelukkiger en langer, leven.
Ik wil op deze manier een bijdrage leveren aan een wereld van verbinding, op lichamelijk en geestelijk vlak.

Kernwaarden: van Zensitief

MIKE CLAASEN
Geboren in Rosmalen en opgegroeid in Uden. Ik ben de trotse vader van Sem en Mees en partner van Inge. Naast mijn werk in praktijk Zensitief geef ik tennisles. Sporten is vanaf kinds af aan erg belangrijk voor me geweest. Het is voor mij een uitlaatklep en ik beoefen Crossfit en Yoga. Een gezond, lenig en sterk lichaam en een flexibele geest hebben is voor mij erg belangrijk.
Na de MDS afgerond te hebben ben ik op zoek gegaan naar mijzelf, door te gaan reizen. Daarin heb ik veel mogen leren en ik ben er uiteindelijk achter gekomen dat geluk in jezelf te vinden is. Door vervolgens mijn interesse voor Massage en Acupunctuur uit te diepen heb ik “werk” gevonden dat ik de rest van mijn leven kan doen en mij mateloos fascineert.

Mijn missie is om mensen te inspireren en (aan) te raken.


Wil je graag kennismaken met Mike Claasen neem dan contact met hem op. Tel: 06- 41882699 Rentmeesterhoef 120 Uden . www.zensitief.com

Meer informatie over het initiatief Gunpot kun je vinden op: www.gunpot.nl

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *