Spirit

Centrum MAIA Een verbinding op jouw levenspad

Anders durven zijn dan de massa, met een duidelijke missie en visie, lieten Centrum MAIA de afgelopen jaren groeien. Feestelijk werd in september het 10-jarig bestaan gevierd.

Centrum MAIA inspireert om weer bewust te worden van wie jij werkelijk bent middels trainingen, workshops en activiteiten die jouw groei in bewustZIJN bevorderen.

Samen ontdekken en doen waar jij gelukkig van wordt. Leven vanuit je hart om in alle eenvoud samen de wereld mooier te maken.

Het vergt moed en vertrouwen

Maja is de drijvende kracht achter het centrum en als ik Maja leer kennen zie ik een enthousiast, gevoelig en gedreven mooi mens. Tot 2012 werkte Maja nog in vaste dienst. Met twee studerende kinderen en alleenstaand was het best een grote stap om haar hart te volgen. Het vergt moed en vertrouwen om dan naar de ingevingen van je hart te luisteren.

Hartsverlangen

Haar hartsverlangen: verbinden en een toegankelijke ontmoetingsplek creëren om samen te kunnen ZIJN, te leren en te delen. Veel mensen hebben de weg naar het centrum gevonden de afgelopen jaren.

De fijne sfeer, de prachtige locatie in het bos en het grote aanbod trainingen en workshops creéren een centrum voor verbinding op jouw levenspad.

Hooggevoelig

Maja heeft een groot organisatietalent en de mooie gave van hooggevoeligheid. In alles wat ze doet volgt ze haar hart. Zelf geeft ze training in intuïtieve ontwikkeling, reiki, familieopstellingen en hoe je kunt leren werken met een biotensor.

Daarnaast organiseert en begeleidt ze spirituele reizen naar Engeland waardoor ze regelmatig met een groep in Glastonbury verblijft. Een één-op-één sessie is eveneens bij haar te boeken voor een reading, healing, reikibehandeling of Soul Body Fusion.

Spirituele avonden

Geregeld worden er in het centrum spirituele avonden organiseert.

-Numerologie van alom bekend numeroloog Gerrit Jansen.

-Tarot van Astrid van Demen, waarbij iedereen een persoonlijke legging ontvangt

-Mariska Daalderop met boodschappen van dierbare overledenen

-En ook Ton Bos met helderziende waarnemingen is al jaren een vaste gast.

Ben je benieuwd wat er voor dit jaar staat gepland, kijk dan bij de agenda op de website: centrummaia.nl

Spirituele beurs

Maja werkt met een fantastisch team van vrijwilligers die ondersteunen waar nodig is zoals bij de spirituele beurs die 2x per jaar in Nistelrode wordt georganiseerd. Wie deze beurs al eerder heeft bezocht, weet hoeveel moois dit voor een ieder teweeg brengt. Wil je tijdens de beurs een consult ontvangen dan betaal je maximaal 10 euro. Of kom gezellig om te shoppen, er zijn prachtige orakelkaarten, kristallen en andere mooie cadeaus. Je bent van harte welkom.

Spirituele beurs! Een bijzondere dag die je niet wilt missen 12 november 2023

11.00-17.00 uur

Partycentrum ’t Maxend, Maxend 22A Nistelrode

Entree: € 5,00

Consulten: Max.€10,00

Voor meer informatie kijk op de site:

Trainingen, Workshops, Reizen & Energetische ondersteuning (centrummaia.nl)

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *