Beauty

Nieuw geopend: Beautysalon Senga

Na ruim 10 jaar te hebben gewerkt als apotheker assistente bij de openbare apotheek en poliklinische apotheek besloot Agnes haar droom te verwezenlijken: een eigen zaak.

Ze wist nog niet precies hoe en wat, maar ze voelde duidelijk dat het haar grote wens was, om voor zichzelf te beginnen. Haar affiniteit voor beauty zorgde ervoor dat ze meerdere cursussen volgde. Bij de cursus permanente make-up wist ze meteen: dit wil ik gaan doen.

Bij permanente make-up worden pigmenten ingebracht in de lederhuid. Dit is de huidlaag die direct onder de opperhuid zit. Het lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is anders. Een tatoeage wordt in een diepere huidlaag ‘gezet’ en is daardoor permanent. Permanente make-up is daarentegen niet permanent maar vervaagt na verloop van tijd.

Tijdens het aanbrengen voel je kleine, korte prikjes van het naaldje. Het is echter veel minder pijnlijk dan een tatoeage. De naald gaat namelijk veel minder diep in de huid.

Permanente make-up is er voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Door het inkleuren van de lippen, de zogenaamde full lips, ontstaan mooie volle lippen. De inkt die hiervoor wordt gebruikt is diervriendelijk en vegan. Agnes kiest bewust voor zoveel mogelijk diervriendelijke producten.

Permanente wenkbrauwen make-up is ook zeer geschikt voor mensen die door Alopecia of chemo geen haargroei meer hebben.

De voordelen van permanente make-up

  • Je bespaart tijd
  • Je ziet er altijd verzorgd uit
  • Nooit meer uitgelopen make-up

Maar ook voor andere behandelingen kun je bij Beautysalon Senga terecht.

-Brownlamination voor mooie gestylde wenkbrauwen. Heb hij wenkbrauwen die alle kanten opgroeien? Met de brownlamination blijven ze weer mooi op hun plek.

-De lashlift. Het gebruik maken van een wimperkrultang is zeer schadelijk voor de wimpers. Tijdens de laslift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte siloconen pad aangelift. Het resultaat: lange, volle gekrulde en gezonde wimpers.

-Tanden bleken en een tandkristal plaatsen.

-Acryl en gelnagels door dochter Charlotte want ook zij heeft haar plek in Salon Senga.

Speciaal voor alle lezers van BewustZijnenzo 25 procent korting op een behandeling naar keuze.

Beautysalon Senga

Agnes Hendriks

www.beautysalonsenga.nl

06 26143889

Cadeautip : Iemand een origineel cadeau geven? Wat dacht je van een single opname inclusief digitale videoclip en cd hoesontwerp met een beauty arrangement van Beautysalon Senga.

Neem contact op met Tim Hemme 06 51471220

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *