Spirit

Medium spirit artist Silvia Derks

Een vriendelijke mevrouw opent de deur. Ze heeft een lieve uitstraling en ik voel me meteen fijn in haar gezelschap.

Graag wil ik meer weten over haar bijzondere beroep spirit artist. Ze maakt levenstekeningen met een duidelijke boodschap.

Heb je vragen in je leven en kom je er zelf niet uit, over werk, relaties, kinderen ect, dan kunnen deze tekeningen je inzichten geven.

Silvia legt uit hoe dat in zijn werk gaat : “Tijdens het maken van auragraph stem ik mij af. Al snel komen er kleuren en vormen naar voren en er ontstaat het tekening voor mijn ogen. Intuïtief laat ik mijn handen het werk doen en gebruik waterverf voor op het papier. De tekening geeft inzicht in wat er diep van binnen in je leeft.

Zoals je weet, komt ieder mens op aarde met een bepaalde opdracht die hij of zij in dit leven te vervullen heeft. En dat laat de tekening ook (meestal) goed zien. Ik vind het altijd prettig om zo min mogelijk van iemand te weten, Zodat de tekening, zonder informatie van te voren, alles vertelt.”

Hoe bijzonder een schilderij van jouw levenspad. Het vertegenwoordigt het verleden en heden.

Haar gave en haar hooggevoeligheid zorgen ervoor dat ze zich goed kan afstemmen op de energie rondom een persoon.

Deze gave helderhoren, heldervoelen, helderzien, helderweten is ze verder gaan ontwikkelen.

De drie jarige Academie voor Mediumschap bij José Gosschalk gaven haar het gevoel van thuiskomen.

Silvia heeft altijd al geweten dat er een zichtbare en onzichtbare wereld is, maar vroeger werd er niet over gesproken, laat staan verder ontwikkelt. Het werk als medium doet ze nu met veel liefde en plezier.

Silvia: “Een medium is eigenlijk een doorgeef luik. Een kanaal tussen twee werelden.

Sommige mensen hebben het vermogen om de onzichtbare wereld te zien, anderen het vermogen om hem te voelen.

Ik stem mij af op de geestenwereld en maak dan contact met dierbare overledenen van familieleden of vrienden. Ik voel hun aanwezigheid. Hoe mooi is het om als medium contact te kunnen maken. Via zintuigen komen zij door. Zij weten dan, dat ik mij open stel voor mediamiek contact.

Ze komen door zoals ze geleefd hebben op aarde, met hun karakter, persoonlijkheden, werk of hobby. Ze komen met herinneringen en de manier van overlijden. Datgene wat ze allemaal vertellen heeft ook meestal een boodschap. Een mooie boodschap die bestaat uit tips en tools die altijd heel waardevol zijn.

Haar passie en liefde voor dit vak straalt ze uit. Mensen gaan vaak weer weg met een grote geruststelling als ze bij Silvia zijn geweest. De inzichten zorgen ervoor dat ze weer verder kunnen met hun eigen leven.

Wil je ook graag een afspraak met Silvia Derks? Neem dan contact op

Tel :06-27500134

Www.silviaderks.nl

Missiezusterslaan 38
Uden


Wanneer je zelf gelukkig bent, ben je in staat om het door te geven.

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *