Spirit

Het voelen van jouw unieke blauwdruk

Steeds meer mensen leren met Human Design hun blauwdruk kennen. Het lezen, horen en kennen van jouw Human Design chart is één, maar het leren voelen is een ander verhaal.

Door het te voelen vallen alle kwartjes en gaat het echt voor je leven.

Daarna begrijp je ook waarom je op bepaalde wijze jouw besluiten mag nemen. En weet je ook waar het al stroomt en waar nog niet.

Wat is Human Design?

Voor wie nog niet thuis is in Human Design. Human Design is een model waarin de wetenschap, kwantumfysica, biochemie, genetica en sterrenkunde samenkomen. Met de belangrijkste spirituele

leringen zoals astrologie, het chakrasysteem, de Kaballah en I-Ching.

Human Design bepaalt jouw persoonlijkheidstype op basis van je geboortedatum, tijd en plaats. Zo ontstaat jouw unieke design-chart. De verschillende figuren, vormen, cijfertjes en kleurtjes hebben allemaal een betekenis. Human Design gaat er vanuit dat ieder mens uniek is. Er is niemand zoals jij. Op het moment van jouw geboorte ontstaat jouw unieke blauwdruk. Het geeft een heel gedetailleerd inzicht in onszelf.

Human Design geeft onder meer inzichten in:

 Wie je bent.

 Jouw talenten en valkuilen.

 Jouw sterke punten en uitdagingen, waardoor je jezelf beter gaat begrijpen en ook betere

keuzes in het leven kunt maken.

 Op welke manier je het beste beslissingen kunt nemen.

 Wat jouw profiel is.

 Waar er mogelijk nog conditioneringen zitten.

Als je daarin jouw unieke blauwdruk volgt en gaat experimenteren, voel je dat je meer gaat leven, inplaats van overleven en merk je dat er mooie ontwikkelingen op jouw pad komen. Leven zoals het bij jóu past, bij wie jij bent, los van de conditioneringen van de maatschappij.

Human Design op de mat

Een Human Design sessie begint altijd in mijn praktijk met jouw eigen Human Design boekje. Dat boekje is tailor made. Alles over jou gebundeld in een boekje. Super fijn, want zo kun je lezen wat voor jou van toepassing is. Daarnaast ontvang je reflectievragen. Je gaat dan dus per onderdeel voelen hoe het voor jou werkt. Zodra je meer naar het voelen gaat, ontvang je al mooie inzichten.

Een paar weken later bespreken we jouw blauwdruk en jouw eerste inzichten in de coaching sessie. Je kunt dan ook vragen stellen. Human Design is een experiment. Dit betekent dat je steeds een stukje eruit haalt waar je mee aan de slag gaat. Ben je bijvoorbeeld iemand die het voelen verleerd is en komt er uit jouw design dat je beslissingen het beste met je onderbuik kunt nemen, maar doe je dat altijd vanuit jouw hoofd, dan is dat een mooi experiment. Leren voelen wat je onderbuik zegt. Voelen wat er gebeurt wanneer je vanuit je onderbuik beslissingen gaat nemen. Eerst met kleine dingen en vervolgens met grote besluiten.

Durven voelen en ervaren staat bij Human Design centraal.

Welke autoriteit je ook hebt, uiteindelijk is voelen super belangrijk. Voelen wat er in je lichaam gebeurt. Voelen of het je blij, ongemakkelijk of boos maakt. Voelen wat je plezier geeft. Voelen waar je in geremd wordt of juist niet.

Het ultieme voelen kun je bij de Human Design opstelling op de mat ervaren. Het is een variant op een één-op-eén opstelling. Op de grote Human Design mat kunnen we letterlijk jouw design neerleggen.

Per center ga je voelen wat er speelt. Je gaat merken wat er in jouw lichaam gebeurt. Welke emotie of sensatie voel je daar? Je zult ervaren dat je allerlei ingevingen en inzichten krijgt, waar je weer mee verder kunt.

Je kunt altijd een sessie inplannen wanneer je met vragen rondloopt of op het moment dat je het nodig hebt. Elke opstelling op de mat is weer anders.

Mocht je al ervaren zijn met Human Design, dan kun je een losse opstelling op de mat bij mij boeken.

Voor iedereen, ervaren of niet ervaren, is dit een geweldige methode die je eigenlijk niet wil missen! Benieuwd hoe het in elkaar zit of wil je een sessie inplannen? Neem dan contact met mij op.

Op mijn website zuiverenpuurpraktijk.nl vind je alle informatie.

Manon van Bakel, holistisch therapeut op het gebied van Body Mind Release, Human Design, familieopstellingen, ademcoaching, Epiphora methode, ijsbadworkshops, Reiki & klankschaal behandeling en cursussen.

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *