Gezondheid

Succesvol afslanken, succesvol gezonde gewoontes aanleren

Julia van Pure Identity heeft de afgelopen 34 jaar veel ervaring opgedaan en zich verdiept in de beweegredenen van ons handelen.

Ze begon ooit met een afslankstudio en dit is uitgegroeid tot een praktijk voor natuurgeneeskunde, lichaamsgerichte psychotherapie en energetische behandelingen. De vele disciplines die Julia zich eigen heeft gemaakt, maken haar een ervaren en wijze therapeut.

Zoals ze zelf zegt: “Iedereen kan op internet lezen wat gezonde voeding is. Maar wat beweegt ons om toch ongezonde keuzes te maken? Hoe graag we ook willen afvallen, als het er op aan komt lukt het vaak niet. Het blijft een strijd. Hoe kan dat? Wat gebeurt er in ons brein?”

Voedingsadviezen én mentale training gecombineerd, dat is de kracht van Pure Identity.
Julia is ervan overtuigd dat onze geest de allesbepalende factor is wanneer het gaat over al ons functioneren.

Ze luistert daarom ook altijd goed naar de woorden die een cliënt gebruikt. Woorden zoals:
‘Ik heb alles geprobeerd’ ‘Het gaat me toch niet lukken’ ‘Het is erfelijk, ik heb het van mijn moeder’
‘Ik moet afvallen” ‘Ik moet mijn hele leven blijven lijnen” Ik ben altijd al dikker geweest’
Elke overtuiging die we onszelf hebben opgelegd, wordt als eerste aangepakt.

Eerst moet de switch in het hoofd worden gemaakt. Slank denken !

Onze geest heeft zoveel kracht en dat wordt vaak onderschat. Met ons denken creëren we onze wereld. Denken we : ik moet mijn hele leven lijnen. Dan zal dat ook zo zijn!
Een andere mindset is de eerste vereiste.
De beperkende overtuigingen opsporen en om zetten naar overtuigingen die ons helpen onze doelen te bereiken.

Julia : “Wanneer wij in staat zijn te achterhalen wat onze motieven en beweegreden van ons handelen zijn, zijn wij in staat te bereiken wat wij willen. Dit is heel belangrijk als het gaat over onze gezondheid en onze uitstraling.”

Met de behandeling van Psych-K is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om deze overtuigingen op te sporen en om te zetten naar overtuigingen die ons vooruit helpen. Met behulp van Nes is het mogelijk een goed beeld te krijgen van het functioneren van zowel het fysieke als het energetische lichaam.

Natuurlijk zijn voedingsadviezen ook belangrijk. Ieder mens is uniek en elke situatie is anders dus het advies wordt op maat gemaakt. Als het mogelijk is begin je eerst met een detox voor het lichaam. Een detox geeft je lichaam een boost om zich op te schonen. De lever wordt ontlast en het lichaam krijgt de tijd om nieuwe gezonde cellen aan te maken. Daarna bespreek je samen de voedingsadviezen. “Binnen negen maanden zou je een heel nieuw lichaam kunnen hebben. Alle cellen worden namelijk in negen maanden vernieuwd. Zo werkt ons lichaam,” zegt Julia opgetogen.

Haar nieuwsgierigheid naar het menselijke brein, en het zelfhelende vermogen van het lichaam, heeft ervoor gezorgd dat Julia de een na de andere opleiding volgde.
En vorig jaar heeft ze ook nog de opleiding tot E.E.N. Therapeut afgerond.
Ze is een eclectisch energetische natuurgeneeskundig therapeut. Uit alle systemen het beste halen en er tevens de eenheid in zien.

Ze geeft één op één behandelingen maar ook trainingen in groepsverband.
Bij de groepstrainingen werkt Julia intuïtief.” Dat wat nodig is en zich aandient wordt in de les behandeld. Een training kan bestaan uit yoga oefeningen, ademhalingsoefeningen of een buikmassage voor de organen bijvoorbeeld.
Ademhaling is erg belangrijk, ademhaling brengt je terug naar jezelf”’ legt Julia uit.
De trainingen bestaan uit 8 lessen. Er wordt altijd vooraf een intake gedaan om de doelstelling vast te stellen. De trainingen gaan verder dan alleen afvallen. Het gaat om jou als geheel.

Een gewoonte veranderen heeft een tijdsduur nodig van zes tot 12 weken. Persoonlijke inzichten en begeleiding zorgen ervoor de je succesvol nieuwe gezonde gewoontes aanleert.

Julia’s enthousiasme en brede kennis zorgen ervoor dat je meteen gemotiveerd raakt.
De verschillende tools die ze kan inzetten zorgen ervoor dat je je doelen behaalt.

Julia: “Bewust worden van je eigen kracht, dat is wat ik mensen graag mee wil geven”

Wil je een afspraak maken met Julia Timmers neem dan contact op

www.afslankenuden.nl
Hoefstraat 5 A
5406VX Uden
0413 266583
Email: juliabai@planet.nl

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *