Gezondheid

Boost je gezondheid met supplementen. Lees hier waarom

Vitaminen en mineralen hebben we nodig zodat ons lichaam goed functioneert. Het geeft je energie en zorgt ervoor dat het lichaam gezond blijft. Moeder natuur is fantastisch en zorgt dat wij alle vitaminen en mineralen tot onze beschikking hebben.

Voedingswaarde

Helaas is echter de voedingswaarde van groente en fruit de laatste jaren gedaald. De hoeveelheid vitamines en mineralen wordt namelijk beïnvloed door de kwaliteit van de bodem waarop de gewassen groeien. Landbouwgrond is geleidelijk aan zeer verarmd door de vele bemesting en oogstmethoden.

Groente en fruit kunnen hierdoor minder voedingsstoffen opnemen uit de bodem en dat heeft invloed op de kwaliteit.

Daarnaast wordt groente en fruit tegenwoordig vaak onrijp geplukt voor de verkoop. Vitamine C wordt aangemaakt door de zon, maar krijgt hiervoor niet de tijd. Een aanvulling van vitamine C is dus een goed idee, vooral nu in de winter. Wij hebben verschillende supplementen die je weerstand kunnen verhogen of ondersteunen bij verkoudheid en griep.

Hoe merk je dat je een vitaminetekort hebt?

Veel mensen hebben een tekort aan bepaald soorten vitaminen zonder dat ze daar iets van merken. Wanneer er klachten ontstaan zoals vermoeidheid, slechte concentratie, negatieve gedachtes, slapeloosheid of een lage weerstand, is dit vaak ook een teken van vitaminegebrek. Langdurig vitaminegebrek kan tot ziektes leiden. Je kunt eventueel bij de huisarts een vitamine/ mineralentest aanvragen.

Vitamines en mineralen

Omdat tegenwoordig gewassen minder eiwitten, calcium, fosfor, ijzer, riboflavine en vitamine C, zink, etc, bevatten dan tientallen jaren geleden, is het altijd verstandig om deze aan te vullen met supplementen. Alle vitamines en mineralen hebben immers een functie voor het lichaam.

Op onze website vind je verschillende supplementen met de uitleg waarvoor ze goed zijn. Denk aan: botten, gewrichten, gewichtsbeheersing, darmen, concentratie, huidverbetering, stress, vruchtbaarheid of spijsvertering.

Missie

Ik geloof in een goede gezondheid voor iedereen. Daarom zetten wij ons in om natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke producten, voor de beste prijs aan te bieden.

Onze missie: een hoge kwaliteit aan vitamines en mineralen in alle supplementen, de puurste voeding vrij van gluten, lactose, slechte E-nummers en meer, natuurlijke lichaamsverzorging, en alles wat je verder nodig hebt om een beter en gelukkiger leven te leiden, aan te bieden.

Mieke Hendriks

Kijk op de website voor al onze producten

Alles voor jouw Gezondheidsdoelen | Puur Mieke | Bestel eenvoudig online – Puur Mieke

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *