Gezondheid

KRUIDEN -from nature with love-

Kruiden, kleine takjes, kleine blaadjes, maar oh la la wat een grote positieve invloed op ons als mens. Kruidenvrouwtje in spé, Sanne van den Oever, vertelt ons er meer over.

TIJMOLIE – VOOR DOORZETTERS

Tijm is een houtachtig struikje, met groene, leerachtige blaadjes en groeit goed op een droge en leerachtige grond. Tijm bevat veel etherische olie, met een sterke, pittige geur en smaak. De plant groeit goed op een droge, rotsachtige grond. De plant laat met zijn moed en wilskracht zien dat hij ook voor de mens weerstandsverhogend is. Ideaal dus voor de komende wintermaanden!

Wist je dat de Romeinen vroeger in bad gingen met tijm? Dit deden ze zodat ze er moediger van zoudenworden. Tijm hoort bij mensen met een sterke wilskracht, echte doorzetters, mensen die streng voor zichzelf zijn. Zo streng dat ze zichzelf de adem benemen en snel benauwd worden.
Tijm werkt openend en geeft ruimte om uit volle borst te durven leven! Smeer de olie op de borst wanneer je kortademig bent.

De olie heeft tevens een goede invloed op het zenuwstelsel en laat de energie zakken naar de onderste chakra’s zodat je beter kunt aarden.
Deze tijmolie is geproduceerd van zowel echte tijm als wilde/kleine tijm en heeft bijna 3 weken staan rijpen.
Behalve tijm zijn er nog 3 snufjes kruiden toegevoegd waardoor deze olie ook een kalmerende en ontstekingsremmende invloed kan hebben.

CITROEN MELISSE – VOOR ZORGERS

De citroenmelisse is een zacht kruid voor vriendelijke, zachte, praatgrage types die graag voor andere zorgen en de zorg voor zichzelf compleet vergeten.

Vaak trekken ze pas aan de bel zodra ze zelf iets mankeren. Ze
zijn niet altijd goed opgewassen tegen de harde maatschappij en lopen liever weg dan voor zichzelf op te komen. Dit geeft spanning, hoofdpijn, slapeloosheid en op den duur zelfs hartproblemen.

Laat deze melisse tinctuur je bij zulke spanningen nu net graag met liefde ondersteunen.
De tinctuur helpt bij: nerveuze klachten van maag en hart, inslaap problemen, bij verkoudheid en in het algemeen werkt het goed als een inwendig kalmerend middel. Doe er (1 tot 3 maal daags) 4 tot 5 druppeltjes
van in je thee en je gespannen gevoel neemt direct wat af!
Uitwendig werkt het middel tegen spierpijn, hoofdpijn, jicht en reuma.

Alle producten zijn volgens originele recepten bereid. Het beste van de natuur. Je kunt ze telefonisch bestellen 06 51485958

Sanne van den Oever www.habitouch-massage.nl Nijmegen.

Tip: Boek een massage, gun jezelf een moment van ontspanning en neem je potje naderhand gelijk mee naar huis.

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *