Spirit

Kristallen en zo

Kristallen & Zo staat bekend om de prachtige kwaliteit edelstenen, de fijne service en persoonlijke touch.

Alles wat je in deze winkel vindt is met liefde uitgezocht, gemaakt en geschreven. Er is volop keuze uit edelstenen, mineralen & fossielen. Tevens vind je er sieraden, boeken, cleansing waaronder salie, palo santo hout en wierook en spiritual supllies: orakelkaarten & Feng shui raamkristallen. Kortom een leuk assortiment voor alle leeftijden!

En als je er voor open staat, kunnen al deze schatten van Moeder Aarde ondersteunend werken op mentaal, emotioneel, fysiek, energetisch of spiritueel niveau.


Edelstenen, wat doen ze?

Alles om je heen bestaat uit energie en heeft een trillingsfrequentie (energetische vibratie), het universum, jij, ik, dieren & de natuur en zelfs woorden, gedachtes, emoties. Ook edelstenen zijn stukjes gebundelde energie die op hun eigen golflengte trillen en geven dus een energetische vibratie af. Al deze trillingen beïnvloeden elkaar. Dat elke soort edelsteen een andere energie heeft, heeft onder andere te maken met hun samenstelling en kleur.

Behalve uit een fysiek lichaam bestaat de mens ook uit een energetisch lichaam. Deze lichamen vormen samen één geheel en hebben een wisselwerking op elkaar. Wanneer je je energetisch lichaam healing geeft, heeft dit dus ook effect op je fysieke lichaam en je psyche. Je energetisch lichaam kun je healing geven met energieën, zoals de energie van edelstenen. Onbalans kan herstellen door een steen bij je te dragen of vast te houden, zodat deze jouw minder fijne energie overneemt. Wat uit balans is kan hierdoor dus met de juiste steen weer in evenwicht gebracht worden, super toch! Dit geldt voor je lichaam, je geest maar ook voor je woon- of werkomgeving.  Wel is het belangrijk dat je je stenen regelmatig reinigt en oplaadt om ze zo weer ruimte te geven voor nieuwe kracht!

Edelstenen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, het zijn ook echte sfeermakers en brengen een positieve sfeer in huis. Verkrijgbaar als losse ruwe steen, gepolijst in alle soorten en maten, als sfeerlicht, of geplaatst op een metalen voet geven ze je interieur een persoonlijke touch!

Wist je dat De Gouden Driehoek altijd goed is om deze in je woon- of werkomgeving te plaatsen? De Gouden Driehoek is een combinatie die bestaat uit Amethist, Rozekwarts en Bergkristal en zorgt voor liefde & harmonie! Natuurlijk zijn er nog zovele andere stenen voor bepaalde ruimtes, maar daarvoor nodig ik je graag uit om te komen kijken…

Chantal van den Broek is de eigenaresse van Kristallen & Zo. Zij ziet dat er steeds meer mensen interesse tonen of opnieuw ontdekken en zich bewust worden van, dat edelstenen en mineralen een welkome aanvulling zijn, al is het maar om nieuwe energie te krijgen.

Ook kan zij zich heel goed voorstellen dat je, bij een eerste kennismaking met edelstenen niet weet waar je moet beginnen als je een steen zoekt. Wat Chantal belangrijk vindt, is dat je de tijd neemt om eens rustig rond te kijken in de winkel. Want dan zul je merken dat er een steen is die jouw aandacht steeds blijft trekken. Dat is niet voor niets zo. Vertrouw daarbij op je intuïtie en je gevoel.

Het mooiste voorbeeld zie je bij kinderen. Ieder kind is uniek met alle mooie talenten en uitdagingen die daarbij horen. Met regelmaat komt het voor dat de ouder vooraf het bezoek aan de winkel gegoogle’d heeft welke steen bij zijn of haar kind past. Maar eenmaal in de winkel ziet een kind zelf meteen wat hij of zij wil. Kinderen zijn puur en durven vaak zonder barrières te voelen en hierdoor zijn zij heel goed in staat om zelf intuïtief edelstenen te kiezen.

In de winkel zijn ook altijd lijsten beschikbaar waarop je per leeftijd, levensfase, sterrenbeeld of chakra’s kunt terugvinden welke steen geschikt zou zijn en natuurlijk geeft Chantal graag uitleg of advies als de bezoeker daarom vraagt.

Kristallen & Zo koopt in bij mensen waarvan bekend is dat er ethisch verantwoord gewerkt wordt. D.w.z. de stenen worden op een verantwoorde manier gevonden, er wordt rekening gehouden met de omgeving en de sociale impact. Werknemers die de stenen vinden en bewerken, dit in goede omstandigheden kunnen doen en zij hiervoor een eerlijk inkomen ontvangen.

De sieraden zijn van “A Beautiful Story” en deze worden vervaardigd in Nepal. Een gedeelte van de opbrengst gaat ook naar diegene in Nepal zodat zij zelfvoorzienend kunnen zijn.

Kristallen & Zo is gevestigd in de rustieke winkelstraat binnen de Mouthoeve te Boekel. Hier vind je maar liefst 16 verschillende ateliers en winkels en ook is er gelegenheid om te lunchen in de brasserie.

Kom, verwonder & bewonder!

Kristallen & zo Erpseweg 2 Boekel

www.kristallenenzo.nl

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *