Beauty

Het begin van een mooie huid

MAX SkinCare is een moderne eigentijdse praktijk voor huidverbetering en gezondheid in Langenboom. Gerrie van Bokhoven (57) is sinds 2005 eigenaresse . Haar klanten komen vooral uit het Land van Cuijk, regio Uden, Grave, Schaijk en overig Oost Brabant, maar ook uit het Land van Maas & Waal, aangezien de praktijk tot mei 2020 in Beneden Leeuwen gevestigd was. Haar klanten blijven trouw door de goede kwaliteit en service.

“Ik wil meer dan alleen verzorgende en huidverbeterende behandelingen geven. Daarom werk ik in mijn praktijk samen met Cosmetique Totale, de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor: acne, littekens, pigment, couperose, definitieve ontharing en peelings.

Cosmetique Totale wordt aanbevolen door menig huisartsen, specialisten en zorgverzekeraars. De behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerde BIG-geregistreerde huidtherapeute en bij een aanvullende verzekering vaak vergoed.”

Gerrie is ook een samenwerking aangegaan met de cosmetisch arts Christa Stojkovic voor injectables en botox inspuitingen. Als het om injectables en botox gaat, willen haar cliënten uiteraard in de eerste plaats ervan verzekerd zijn, dat dit op een deskundige en veilige manier wordt gedaan. Bij MAX SkinCare wordt daarom gewerkt met de meest zuivere botuline toxine en met Juvéderm, de nummer 1 hyaluronfiller van de wereld.

Christa is bij de Velthuis Kliniek opgeleid tot cosmetisch arts waar zij ook werkzaam is geweest. Zij blijft door continue bijscholing op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken en werkt uitsluitend met afbreekbare goedgekeurde A-merken.

Gerrie werkt met hoogwaardige productlijnen van Dermalogica, IMAGE Skincare, Biodroga, SBT Cosmetics , Salonne Pro en Toskani.  Deze zogenaamde ‘cosmeceuticals’ zijn producten die qua werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica liggen. De werkstoffen zijn vaak hoog gedoseerd, maar vooral ook in onderlinge samenwerking voortreffelijk op elkaar afgestemd, waardoor zichtbare huidverbetering gerealiseerd kan worden. Deze producten bevatten de meest effectieve ingrediënten, zijn daarnaast dierproefvrij en bevatten geen stoffen die de huid kunnen irriteren.

HUIDVERZORGING OF HUIDVERBETERING?

Gerrie vertelt dat er een duidelijk verschil is tussen huidverzorging en huidverbetering. Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de opperhuid behandeld. Bij huidverbetering worden juist de diepe lagen van de opperhuid behandeld om de huid te stimuleren en nieuwe cellen aan te maken. Dat kan op verschillende manieren; door bijvoorbeeld gebruik te maken van apparatuur, diverse peelings, bindweefselmassage of suppletie van binnenuit in te zetten. MAX SkinCare werkt met onder andere lichttherapie voor het stimuleren van collageen met behulp van de Collageen Booster. Deze Collageen Booster wordt doorgaans ingezet in combinatie met een andere behandeling.

VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Na jarenlang alleen van de buitenkant op huidproblemen gewerkt te hebben, is ze gaan inzien dat men ook van binnenuit in balans moet zijn om huidproblemen optimaal aan te kunnen pakken. Daarom wordt er in de praktijk gewerkt met de hoogwaardige supplementen van Zinzino. Beginnend met een unieke bloedtest, brengt het 3-stappen Zinzino gezondheidsprotocol evenwicht, herstel en balans van het lichaam, waardoor huidproblemen ook van binnenuit aangepakt worden. Daarnaast zorgen deze producten voor een goed immuunsysteem zodat het lichaam goed beschermd is tegen virussen en bacteriën.

WAAROM SUPPLETIE?

Tegenwoordig zijn we ons steeds meer bewust van onze gezondheid en doen we van alles om gezond te leven. Tegelijkertijd zien we steeds meer gezondheidsproblemen, bijvoorbeeld een laag energieniveau, een toename van allergieën of de welvaartsziekten, waar we dagelijks over lezen. Het wordt dus tijd om ons af te vragen hoe dat komt. Veel specialisten zijn het erover eens dat een juiste balans in Omega-vetzuren van essentieel belang is voor een goede gezondheid.

Zinzino staat voor natuurlijke, hoogwaardige, zuivere voedingsproducten.
Zij geloven dat de natuur de belangrijkste en sterkste kracht in het leven is.
Op basis van deze filosofie en in combinatie met wetenschap is hun belangrijkste ambitie om zo natuurlijk mogelijke producten te ontwikkelen die zorgen voor een verbetering van het leven.


DUURZAAM ONTHAREN

Bij MAX SkinCare wordt gewerkt met de Diode en Alexandrite laser in een apparaat. Terwijl de Diode techniek vooral effectief is op stugge, dikke en donkere haren, zet de Alexandrite laser extra kracht in op fijne en licht gepigmenteerde rode en blonde haren. Per sessie worden zo alle verschillende haarsoorten in één keer aangepakt. Wil je snel resultaat voor een voordelig tarief? Informeer bij MAX SkinCare naar de diverse voordelige pakketprijzen voor oksels, bikinilijn of een combinatie hiervan.

BENIEUWD WAT MAX SKINCARE VOOR JE HUID EN GEZONDHEID KAN BETEKENEN?

Je bent altijd welkom voor een gratis vrijblijvende intake bij MAX SkinCare!

Tot ziens bij

MAX SkinCare

Thomasweg 36

5453 KJ Langenboom

06-51363778

info@maxskincare.nl

www.maxskincare.nl

www.maxskincareshop.nl

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *