Beauty

Een energetische facelift

Heb je wel eens dat je in de spiegel kijkt en de wallen onder je ogen zichtbaar zijn? Of vind je dat je er moe en oud uitziet?

In het leven gaan we door verschillende fases die invloed hebben op je huid.
Hard werken, stress, ongezond eten, zorgen, verdriet en dat tekent je gezicht.

Maar wist je dat alle oordelen die je over jezelf hebt of over anderen, je ook ouder maken?


Een Acces Energetic Facelift behandeling geeft je lichaam de mogelijkheid om al die stress, oordelen en beperkende energieën, die zijn ingebed in je gezicht, in beweging te brengen en te transformeren.

Deze facelift methode werkt diepgaand, verzorgend en is helend.
Door een zachte, kalmerende aanraking op bepaalde punten in het gezicht en de nek worden er maar liefst 32 verschillende energieën geactiveerd die niet alleen effect hebben op de huid maar ook op de onderliggende oorzaken van veroudering.

Denk aan problemen met de overgang, hormoonhuishouding, concentratie, haaruitval, beweeglijkheid van het lichaam, slaapstoornissen enzovoorts.


Acces Energetic Facelift is een methode die samenwerkt met de cellen van jouw lichaam om het te herstellen en te verlevendigen.

Het is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en het hele lichaam terug te draaien.

Na een Acces Energetic Facelift behandeling voel je je anders, je gedraagt je anders en je ziet er anders uit.

Marca de Greef van de praktijk Emotionele Detox is al meer dan een jaar klant van BewustZijnenzo en elke keer als ik haar zie, verbaas ik mij over haar jeugdige uitstraling. Ze lijkt warempel met de maand jonger worden in plaats van ouder.

Haar geheim is geen dure crème maar Acces Energetic Facelift behandelingen. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt en ik wil graag ervaren wat een Acces Energetic Facelift met mij doet.

Op de massagetafel voel ik de zachte aanraking van Marca via haar handen en vingertoppen op mijn gezicht. In de hele behandeling voel ik mij meer en meer ontspannen. Het is een fijn gevoel. Na de behandeling voel ik mij relaxed en ontspannen, een heerlijk gevoel.

Als ik in de spiegel kijk, zie ik niet meteen een groot verschil, maar voel me heerlijk.
Ondanks dat ik zelf niet zo snel een groot verschil zag, krijg ik die avond een bijzonder compliment.

We hebben een familiefeest en mijn moeder kijkt mij eens goed aan. “Heb jij een andere foundation of andere make-up misschien? Je gezicht lijkt wel een engel.”

Blijkbaar is er toch meer veranderd in mijn gezicht, dan dat ik zelf door- had.

De stress is weg uit mijn gezicht en daardoor meer puur.

Van binnenuit verjongen

Wil je ook graag een afspraak maken voor Acces Energenic Facelift behandeling neem dan contact op met Marca de Greef.

emotioneledetox.nl
Margrietstraat 17
ERP
06-50462146

Emotionele Detox / Life Coaching en Healing

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *