Beauty

Fruit helpt om het verouderingsproces te vertragen..

Appels versterken het collageen in je lichaam en daardoor blijft je huid soepel en stevig. En dat is wat we allemaal willen! Collageen is een belangrijk eiwit in je lichaam. Het houd alle weefsels, organen, ect op hun plek. En is verantwoordelijk voor de elasticiteit van de huid. De appel versterkt het collageen. De appel zit vol vitamine B en C en bevat veel antioxidanten. De meeste vitaminen zitten onder de schil, dus de appel wel altijd met schil eten.

DE BLAUWE BES, DE KONINGIN VAN DE ANTIOXIDANTEN. Aardbeien, frambozen, rode bessen, helpen allemaal mee tegen huidveroudering. Maar de blauwe bes is hierin de koningin. De blauwe best zit vol vezels, vitaminen A ,B1 ,B2, B6, en C. Daarnaast bevat het ook nog veel mineralen: magnesium, fosfor,ijzer, kalium, calcium,koper en zink. De blauwe bessen hebben de hoogste antioxidanten werking van alle soorten fruit, en vertragen hierdoor het natuurlijke verouderingsproces.

HEB JE LAST VAN EEN DROGE HUID, EET WAT VAKER EEN BANAAN. Bananen bevatten vitamine A,B en E. Maar ook magnesium, ijzer en kalium. Kalium zorgt ervoor dat het vocht in de huid in balans blijft. Dit is belangrijk bij een droge huid. Ook mooi meegenomen: bananen hebben een anti-ageing effect door de natuurlijke vetten die zij in zich hebben.

Deel dit op social media ­čÖĆ

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *