Beauty

Huidtherapeut voor huidverbetering

Een mooie huid draagt bij aan een goed en zelfverzekerd gevoel.

Huidtherapeut Kelly Hendriks kijkt naar het complete plaatje om ervoor te zorgen dat je huid er stralend en gezond uitziet.  

Na 15 jaar ervaring in een huidkliniek, heeft ze nu haar eigen kliniek in Malden: MOYS.

Bij MOYS wordt ervoor gezorgd om de beste versie van je huid te creëren, door middel van huidtherapie en laserbehandelingen. Kelly onderzoekt de conditie van de huid en legt uit wat de beste behandelmogelijkheden zijn.

MOYS Huidkliniek staat voor hoogwaardige huid therapeutische zorg, deskundigheid en een persoonlijke benadering.

Als klant sta je altijd op de eerste plaats, van het eerste contact tot en met de nazorg. Kelly neemt uitgebreid de tijd om te luisteren naar specifieke wensen.

In nauw overleg een uniek behandelplan op maat om huidbehoefte en eventuele huidaandoeningen effectief aan te pakken. Zodat je huid er weer stralend en gezond uit ziet. Kelly werkt met de meest geavanceerde apparatuur en behandelmethoden.

HUIDVERBETERING

Last van acne of acne littekens? MOYS is gespecialiseerd in het behandelen en minder zichtbaar maken van deze huidbeschadigingen. In sommige gevallen zullen de acne littekens zelfs helemaal volledig verdwijnen.

HUIDVERJONGING

Fijne lijntjes, rimpels of een verslapte huid door veroudering?

Het verouderen van de huid is een geleidelijk proces en begint al vanaf 20 jaar. Gemiddeld worden de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar vanaf 25 jaar.

Bij MOYS wordt gebruik gemaakt van de Fotona SP Dynamis Pro laser. Dit is een non-invasieve manier (geen mes of filler technieken) om de huid op een natuurlijke manier te verjongen en te verstrakken.

Een laserbehandeling is de beste huidverjongingsbehandeling zonder dat er chirurgie aan te pas komt.

Geef je ogen, lippen of complete gezicht een natuurlijke facelift. Zonder injecties of operaties laat deze huidverjongingsbehandeling je huid er langdurig jonger en strakker uitzien.

ONTHARING

Ongewenste haargroei of huidirritatie door ontharing? Overmatige haargroei kan erg vervelend zijn, met name op plekken waar de haartjes goed zichtbaar zijn.

Om je gezicht of lichaam permanent te ontharen, is laserontharing de beste definitieve ontharingsmethode.

MOYS Huidkliniek beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van definitieve ontharing en werkt volgens de laatste technieken. De krachtigste en nieuwste laser van Candela de Gentle Max Pro Plus.

Kelly Hendriks is een huidtherapeut met hart voor de zaak. Ze heeft verstand van wat ze doet en geeft je de beste adviezen. Zeer deskundig en klantvriendelijk: een aanrader!

Maak nu gebruik van een gratis huidconsult

ZWERFKEI 5
MALDEN

INFO@MOYSHUIDKLINIEK.COM
Tel: 06-23463888

moyshuidkliniek.com

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *