Gezondheid

Synthetische voedingssupplementen versus natuurlijke voedingssupplementen

Een potje vitamine A bij de Kruidvat of een potje vitamine A bij de natuurwinkel? Een vitamine A is een vitamine A ,daar zit geen verschil in. De prijs tussen de twee potjes, daarin zit wel een groot verschil. Dit komt door de grondstoffen en hulpstoffen die gebruikt zijn. En dat heeft invloed op de kwaliteit en de prijs.

OPNAME IN HET LICHAAM

Bij het maken van een voedingssupplement wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van bindmiddel en vulstof zodat het tot 1 geheel kan worden geperst. Bij de goedkopere variant word er minder aandacht besteed aan het productie proces en zitten er meer hulpstoffen in de tablet. En dit heeft invloed op de opname.

Mineralen en vitaminen worden in het eerste deel van de dunne darm opgenomen. Bij het nemen van voedingssupplementen is het belangrijk dat de tabletten zo snel mogelijk uit elkaar valt.

En daar gaat het vaak mis met synthetische tabletten. Ze blijven vaak nog 24 uur in tablet vorm en komen daardoor vaak bij de ontlasting terecht. Het lichaam heeft dan geen enkele vitaminen kunnen opnemen:-(

Natuurlijke voedingssupplementen lossen meteen op en komen meteen in je bloed terecht. Ze zijn vrij van geur, kleur, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. En hierdoor een betere keuze.

Bij de natuurwinkel kun je natuurlijke voedingssupplementen kopen. Of via bewustzijnenzo deze bestellen: Biologische natuurlijke voedingssupplementen voor 6 maanden 55 euro. Dat is 9 euro per maand.

Deel dit op social media ­čÖĆ

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *