Mind

Reset your Mind – Reset your Life

Wil je een bepaald gedrag, gewoonte, overtuiging of gedachtepatroon veranderen, dan is het van belang je onderbewuste brein aan te spreken.

Rapid Transformational Therapy is geschikt voor elk probleem dat door het brein wordt aangestuurd.

Anjes Meijers heeft al veel mensen kunnen helpen bij het transformeren van fysieke- emotionele en psychische (pijn)patronen, naar een heerlijk gevoel van vrijheid.

Interview met Anjes Meijers RTT therapeut

Je hebt een brede studie achtergrond over de werking van het brein. Hoe werkt de methode Rapid Transformational Therapy?

In ons brein liggen alle herinneringen, patronen, trauma’s en overtuigingen opgeslagen, als een interne programmering.

Je kunt ons brein vergelijken met software van een computer. Vanuit deze interne programmering hebben we onze eigen overtuigingen en realiteit gecreëerd.

In een RTT sessie doorzoeken we samen als het ware het interne geheugen van het brein.

Ik maak gebruik van een zeer relaxte staat van hypnose, waardoor gemakkelijk en veilig toegang tot het onderbewuste brein verkregen wordt.

De krachtige RTT- technieken maken het mogelijk om binnen het eerste uur van de sessie de diepgewortelde oorzaak te vinden van de hulpvraag.

Het begrijpen van waarom je doet wat je doet, waarom je voelt wat je voelt, alleen al is uiterst krachtig.

Als RTT-therapeut wil ik weten waar, hoe en waarom de hulpvraag ontstaan is.


Waarvoor kan RTT worden ingezet?

Eigenlijk bij alle fysieke, emotionele en psychische patronen, die je graag wilt veranderen in je leven. Op mijn website zie je alle klachten die succesvol zijn behandeld met een RTT behandeling.

Jouw hulpvraag – Rapid Reset

PIJN

Het is bijvoorbeeld een effectieve methode om pijn te bestrijden. Een snelle methode om de oorzaak te vinden. Prikkelbaar darm syndroom, fibromyalgie, migraine, maar ook mensen met auto-immuun ziekten worden vaak naar mij doorverwezen.

Met RTT wordt het mogelijk om de pijnprikkels te verzwakken, verzachten of zelfs helemaal te laten verdwijnen.

Simpelweg kun je met RTT pijnroutes blokkeren. De technieken zorgen voor een verandering in de biochemie van het lichaam, waardoor er een stroom aan lichaamseigen stofjes op gang wordt gebracht
die de pijn helpt blokkeren.

Veel medicijnen, waaronder sommige anti-depressiva, werken op een vergelijkbare manier. Alleen bij RTT zijn er geen bijwerkingen of potentiële nadelen.

Het komt er op neer dat er zonder brein geen pijn bestaat.

Pijn is een waarschuwingssignaal naar de hersenen, dat ontstaat als er zich een situatie voordoet waar iets aan gedaan moet worden. Pijn is in die zin nuttig.

Eetstoornis

Ik werk ook veel met mensen met een eetstoornis. Juist omdat ik zelf een hardnekkige eetstoornis heb gehad, begrijp ik goed wat de ander hierin doormaakt.

Ik ben zelf twee keer uitbehandeld geweest, als RTT destijds had bestaan dan was het zoveel makkelijker geweest om ervan af te komen.

Alleen al door mijn succesverhaal voelen cliënten hoop en kracht ontstaan. Het wordt in het reguliere behandeltraject van eetstoornissen vaak meegegeven als overtuiging: ‘je zult altijd wel blijven knokken met eten en met je lichaam’. Zo hoeft het dus niet te zijn.

Met RTT vind je de diepgewortelde oorzaak van de eetstoornis en als je deze gevonden hebt, werken we ons er samen doorheen.

Een gezonde relatie met voeding én met je lichaam is het resultaat.

Kinderwens

Één van de meest dankbare momenten in mijn werk, zijn de momenten waarop ik weer een geboortekaartje mocht ontvangen van iemand die al lang bezig was om een kindje te krijgen.

Sommige stellen zijn jaren bezig en ondergaan veel behandelingen om een kindje op de wereld te kunnen zetten.

Wanneer je met behulp van RTT de oorzaak achterhaalt, met de bijbehorende overtuigingen en het nodige werk verricht op onderbewustzijnsniveau, kan het met RTT heel goed zijn dat de kinderwens in vervulling komt.

In ons onderbewuste brein ligt veel opgeslagen. Al onze patronen, trauma’s en overtuigingen zijn terug te vinden in ons onderbewuste en kunnen verklaren waarom bepaalde situaties in ons leven zijn zoals ze zijn.

We werken samen aan de betekenis en de overtuigingen, die je tijdens of na een belangrijke gebeurtenis hebt gecreëerd.

Ik gebruik krachtige suggesties om de gebeurtenis een andere betekenis te geven, om het los
te kunnen laten. Daarbij heb ik een schatkist aan technieken tot mijn beschikking om de interne programmering te resetten.

Hoe wordt RTT wetenschappelijk verklaard?

Rapid Transformational Therapy – Hypnotherapie maakt gebruik van Neurowetenschap, met name van de nieuwste inzichten op het gebied van Neuroplasticiteit.

Er worden nieuwe neurologische banen in de hersenen aangelegd als gevolg van een proces van herhaling van suggesties en acties.

Door het herhaaldelijk luisteren naar de persoonlijke audio, die iedereen na de sessie krijgt, worden de pijn- en gedachtepatronen permanent doorbroken.

Het is een praktische vorm van neurowetenschap: alles wat met herhaling wordt gedaan, creëert een patroon dat wordt aangestuurd door nieuwe neurale banen in de hersenen.

Wat RTT doet, is negatieve (ongezonde) neurale banen vervangen door positieve (gezonde) neurale netwerken, waardoor het een zeer krachtige en effectieve methode is bij het overwinnen van emotionele en fysieke pijn en voor het bereiken van gezondheids-, welzijns- en professionele doelen.

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat er veel gemakkelijker toegang wordt verkregen tot het enorme vermogen van onze hersenen, door gebruik te maken van hypnose.

Normaal gesproken wordt het grootste deel van onze hersenen geblokkeerd door de dominantie van het onderbewustzijn, dat per seconde maar liefst 11 miljoen bits aan informatie kan verwerken, terwijl ons bewuste brein maar 40 tot 50 bits per seconde kan verwerken!

De achterliggende wetenschap van hypnose is indrukwekkend en steeds groeiende. Als RTT- trainer vind ik het geweldig om te zien dat steeds meer artsen en specialisten de RTT training volgen.

Deze film maakt het goed duidelijk.

Hoeveel tijd is er nodig om een gedachte, overtuiging of patroon te veranderen?

Rapid Transformation Therapy sessie duurt meestal zo’n anderhalf tot drie uur. Echter, RTT eindigt niet wanneer je sessie eindigt. Na de sessie volgt een periode van 21 of 30 dagen van continue transformatie en ondersteuning.

Gedurende die tijd heb ik regelmatig contact via Zoom, telefoon, e-mail. Je ontvangt een gepersonaliseerde audio-opname op basis van je hulpvraag.

Het is een stemopname van mij, waarbij ik bekrachtigend taalgebruik inzet, waardoor het gewenste resultaat in het onderbewuste brein wordt opgenomen en de transformatie permanent werkt.

Het is een soort van zelfhypnose opname. Het is belangrijk dat deze audio elke dag minstens één keer beluisterd wordt gedurende 21 dagen.

Waarom 21 dagen? Omdat bewezen is, dat 21 dagen de minimale tijd is voor het verankeren van nieuwe gewoonten of overtuigingen.

Waarom wilde je graag RTT therapeut worden?

Ik kwam in aanraking met RTT toen ik zelf zoekende was naar een andere manier van heling. Ik zal eeuwig dankbaar blijven voor het moment waarop ik voor het eerst een filmpje zag van Marisa Peer, de grondlegster van RTT.

Vanaf dat moment kwam mijn leven in een stroomversnelling terecht.

Haar werk, haar aanpak, haar methode sloot volledig aan bij mijn pure fascinatie voor de werking van het brein.

Nu kan ik zelfs zeggen, dat ik op een bepaalde manier dankbaar ben voor wat mij ooit is overkomen. Het bracht me daar waar ik nu ben en dat is precies waar ik altijd al wilde zijn.

Door RTT weet ik nu wie ik ben en leef ik mijn leven zoals ik dat het liefst wil. Als moeder, als vrouw, als therapeut….als mijn authentieke zelf. Niet perfect, maar perfect imperfect.

In eerste instantie trok RTT mij dus aan voor mijn persoonlijke heling, maar naderhand voelde het voor mij buitengewoon misdadig om er niets mee te doen.

Hier kan ik zoveel mensen mee helpen!

En zo kwam het, dat ik persoonlijk door Marisa werd opgeleid tot gecertificeerd Advanced
Rapid Transformational Therapist en Klinisch Hypnotherapeut.

Ik heb het voorrecht gehad om door Marisa en haar team geselecteerd te worden voor de opleiding tot trainer en mentor.

Dankzij mijn verleden ben ik instaat om zeer bedreven en gedreven te zijn, in het werk wat ik nu doe.

Je kunt erop vertrouwen dat ik weet hoe het voelt om te worstelen en ik ben intens blij dat ik inmiddels honderden cliënten heb mogen helpen hun leven te transformeren.

Niets geeft meer voldoening dan andere mensen te helpen om zichzelf (!) te helen.

Dit is voor iedereen beschikbaar en met mijn persoonlijke verhaal heb ik inmiddels velen mogen inspireren.

Het is dan ook mijn missie om zoveel mogelijk mensen te leren werken met de kracht van hun eigen brein en hen te laten transformeren naar een leven zonder obstakels…VRIJ ZIJN!

Wil je meer weten over RTT, boek dan een gratis en vrijblijvend gesprek via de online agenda op de website.

Tijdens dit gesprek komen al je vragen en zorgen aan bod. Dit is het moment om je leven te transformeren.

Anjes Meijers
www.rapidreset.nl
Zwerfkei 3
Malden
Telefoon: 06 1221 4840

https://rapidreset.nl/

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *