Mind

Toe aan een nieuwe website?

Het eerste waar bezoekers je website op beoordelen, is het uiterlijk en de uitstaling. Een goede website moet de bezoeker motiveren en nieuwsgierig maken naar wie jij bent en wat je doet, het moet de uitstraling van je onderneming versterken.

De websites die Miranda bouwt, zijn als een persoonlijk en levend document. Vol creativiteit en met veel liefde voor het vak, maakt ze fantastische, informatieve websites op persoonlijke basis, dus geen standaard templates die worden aangepast.

Haar grootste kracht is het persoonlijke contact. Ze luistert goed naar de klant en alles is bespreekbaar.

Samen overleggen en bespreken met welk doel de website gelanceerd wordt. Voor meer klanten? Informatief? Of een eigen webwinkel?

Ze werkt veel met kleine ondernemers, eigenaren van praktijken en stichtingen. Een extra voordeel om met een professionele webdesigner te werken, zijn de details waar we zelf niet altijd aan denken zoals bijvoorbeeld de wettelijke richtlijnen waar vanaf 2018 websites aan moeten voldoen zoals het belang van een pagina met de privacywet, of het aanmelden bij Google en de zoekmachines, maar ook Search Console en Analytics. Tijdens het bouwen kun je gewoon vanaf jouw eigen werkplek meekijken en jouw input en/of wijzigingen doorgeven. Een nieuwe website wordt samen met de klant gebouwd.

By Bits & Pieces bestaat al sinds 2013. Of het nu gaat om een hele nieuwe website of een make-over van je huidige website, je kunt altijd eerst vrijblijvend advies en informatie vragen.

By Bits & Pieces

  • Proactief en denkt mee
  • Goede prijs/ kwaliteitsverhouding
  • Snelle levering
  • Website is UW eigendom
  • Geen maandelijkse kosten
  • Veel tevreden klanten

By Bits & Pieces

Miranda Graat

Haps

Bel: 06- 28021802

By Bits en Pieces is heel transparant, er zijn geen verrassingen achteraf.

Op de website van www.bybitsandpieces.nl kun je de vaste pakketten en tarieven zien en het portfolio van Miranda bekijken.

Deel dit op social media ­čÖĆ

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *