Mind

Ervaringsverhaal: Transformatie

Geschreven door: Wendy van der Ven-Langens

Herken je dat? Dat er iets in je leven gebeurt of iets wat iemand tegen je zegt of bijvoorbeeld een lichamelijke klacht waardoor je niet lekker in je vel komt te zitten? Zo’n trigger raakt iets in je onbewuste aan wat nog niet is geheeld. Iets wat ooit is gebeurt wat een emotie heeft veroorzaakt die niet is verwerkt. Op zo’n moment geeft het leven je een keuze om dit alsnog te verwerken.

Zo vertelde Mieke dat zij op haar werk helemaal niet lekker in haar vel zat. Ze voelde zich buitengesloten door haar collega’s, ze voelde zich niet gezien en gehoord door haar leidinggevende. Ik legde haar uit dat als jij ergens last van hebt dit altijd iets te maken heeft met iets in jezelf dat nog niet is geheeld en dus getriggerd kan worden door iets in je omgeving, en dat je dus zelf, door op zoek daarnaar te gaan, de situatie kan veranderen.

Samen zijn we in haar onderbewustzijn op zoek gegaan naar de oorzaak van dit gevoel. We hebben energetisch contact gemaakt met de pesters uit Mieke’s jeugd. Door het pesten is ze gaan geloven dat ze minder waard was en heeft ze zich onzichtbaar gemaakt. De pesters legden uit dat ze door haar te kleineren, zij zich zekerder voelden. Nu begrepen ze dat dit niet ok was en boden ze hun verontschuldigingen aan. Mieke heeft haar pesters kunnen vergeven en kon haar energie herstellen.

Een paar weken later vertelde ze me dat er zoveel was veranderd. Ze voelde zich zoveel fijner, alsof er een hele last van haar was gevallen. Ze voelde zich nu betrokken en gewaardeerd op haar werk, en het was gezellig! Wat een verschil, zei ze, dank je wel dat je me hebt meegenomen op deze reis naar mezelf. Door mezelf beter te leren zien zijn anderen me ook gaan zien! Mieke heeft tijdens deze sessie een echte transformatie doormaakt.

Het verhaal van Mieke geeft duidelijk aan hoe je eerst bewustwording moet krijgen op een bepaalde situatie voor je een transformatie kunt maken. Alle oude stukken die nog niet verwerkt zijn in je onbewuste dienen eerst bewust te worden. Jouw omgeving werkt als een spiegel. Er gebeurt iets, iemand zegt iets of je ziet iets wat je raakt. Een oud stuk wordt dan getriggerd wat je voelt in je emoties.

Een trigger kan iets groots zijn zoals een overlijden of ongeluk, maar ook iets kleins, een woord of een gebaar. Door op zoek te gaan het waarom of de oorzaak van een emotie kan alles veranderen. Je leert waarom iets is gebeurt; wat jij ervan mocht leren om te groeien in je persoonlijke proces; welke verantwoordelijkheden waar liggen; wat je los mag laten. Maar je leert vooral jezelf veel beter kennen, dichter bij jouw kern te komen en zo je leven meer betekenis te geven.

Transformatie is echt een afsluiting van een innerlijk proces. Een proces wat je door dient te maken om iets in je leven wat niet fijn is, wat niet lekker loopt bewust te worden. Je leert het herkennen, je leert wat jouw rol hierin is en wat je ervan mag leren. Je verwerkt alle emoties die hiermee te maken hebben en loslaten wat jou niet meer dient. Transformatie staat voor veranderen, maar eigenlijk is de verandering al ontstaan tijdens het proces. Je hebt al leren loslaten, vergeven of herstellen wat nodig is voor de transformatie in jezelf, of nààr je Zelf!

Transformeer jouw oude stukken zodat jij heel kunt worden, zodat jij kunt voelen en leven vanuit je ware zelf.

Wil je ook graag transformeren? Neem dan contact op met Wendy van der Ven-Langens

https://www.vivendy.nl/

Tel: 06 28184807

Uden

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *