Mind

Switch ‘Winter’ Editie

December is het uitgelezen moment om kort terug te blikken en vooral vooruit te kijken. Even uit staan om daarna weer aan te staan. Op 16-17 en 18 December gaat er voor jou een “Winter” editie plaatsvinden.

Bewust te verbinden met jouw intenties, de aanwezige blokkades te omarmen, op te heffen en de energie weer te laten stromen. Bijvoorbeeld in de verbinding met jezelf, je lichaam, je mindset, in relatie(s) met anderen of je passie & missie in het leven?

Voel jij de uitnodiging om met gelijkgestemden de “Switch” te maken? Samen de energie weer te laten stromen, zodat jij jouw mooiste leven kunt creëren en ontvangen? Zou jij hier bij willen zijn?

16- 17- 18 december

Verbinding met jezelf en totale rust

Tijdens dit weekend gun jij jezelf twee dingen; verbinding met jezelf en totale rust. Dit weekend gaat het om jou en niemand anders, jij gaat op zoek naar (blijvende) verandering.

Herken jij dit; weinig tijd (voor jezelf), altijd druk, veel van jezelf moeten… je hoofd dat continu aan staat. Onrust en gejaagdheid met een constant gevoel van prestatiedruk. Of ben je steeds bezig met anderen om je heen en merk jij sociale druk?

Dan is nu het moment om te gaan switchen.

Ga mee op avontuur!

Tijdens dit weekend ben je met een groep mensen die klaar is voor transformatie en bewust even uit wil staan om daarna veel bewuster weer aan te gaan. Een gezonde mix van inspanning en ontspanning zorgt voor een andere kijk naar de wereld. De wereld om je heen maar ook jouw eigen wereld.

Ben jij klaar om te switchen? Wij gaan met elkaar aan de slag met jouw mentale gezondheid, iets wat vaak wordt overgeslagen. We gaan iets in gang zetten wat wellicht de start van iets ontzettend moois kan worden; een blijvende verandering in gedrag en/of beleving. Wanneer jij hier open voor staat zal je merken wat energie en verandering van energie met je kan doen.

Kijk voor het gehele programma 16- 17- 18 december op de website

switch… even uit staan om daarna weer bewust aan te gaan! (ikwilswitchen.nu)

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *