Mind

Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Ik was 30 jaar, ik deed en had alles waar ik ooit van droomde, maar nog steeds was ik niet écht gelukkig. Ik was altijd maar op zoek naar meer. Ik zocht geluk in alles en iedereen om me heen. Hoewel ik me nooit echt compleet voelde en ik altijd het gevoel had dat er ‘iets’ miste in mijn leven, bleef ik maar gewoon doen wat ik altijd deed. Ik leefde op de automatische piloot. En hoewel het niet goed voelde, won mijn ego het keer op keer van mijn gevoel.

Totdat er een keerpunt in mijn leven kwam waardoor alles veranderde. Na de geboorte van mijn dochter, 2 relatiebreuken in korte tijd én het verliezen van mijn baan als gevolg van Corona, verloor ik alle stabiliteit in mijn leven. Het was tijd voor verandering, dus ik gooide het roer om.

Ik leerde weer te vertrouwen op mijn gevoel

Ik leerde meer vanuit mijn intuïtie te leven. Iedere kans die voorbij kwam en mij verder zou kunnen helpen greep ik met beide handen aan. Ik verdiepte me in spiritualiteit, volgde webinars en luisterde podcasts op gebied van persoonlijke ontwikkeling en creëerde daarmee een growth mindset. Ik vond innerlijke rust en besefte me dat geluk niet afhangt van de dingen om me heen, maar dat het iets is dat in mezelf zit. Ík (en jij dus ook) ben zelf verantwoordelijk voor het geluk en daarmee de kwaliteit van mijn leven. Ik zocht naar mijn ‘purpose’ en sneller dan ik dacht werden de dromen die ik als klein meisje al had, weer zichtbaar.

Van dromen doelen maken

Ik voelde aan alles dat dít het moment was! Dus ik besloot om mijn lang gekoesterde droom om mijn eigen bedrijf te beginnen, werkelijkheid te maken en alleen nog maar te doen waar ik écht gelukkig van word. Ik wilde alle elementen die voor mij belangrijk zijn met elkaar combineren en dáár mijn beroep van maken.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat je pas vanuit rust en vertrouwen kunt ondernemen als alle aspecten die voor jou belangrijk zijn, zowel zakelijk als privé, met elkaar in balans zijn. En dát is precies waar mijn kracht ligt; van dromen doelen maken, verbindingen leggen, prioriteiten stellen, structuur aanbrengen, plannen maken en dingen in beweging zetten. Oftewel; een passende (marketing)strategie bepalen en daarnaar handelen.

En zo ontstond het idee om met mijn bedrijf ‘De Kwaliteitsmeid’ andere ondernemers te gaan helpen. Als Marketing & Business Coach help ik bewuste & ambitieuze zelfstandige ondernemers, die door hun creatieve, enthousiaste en misschien soms zelfs wel eigenwijze karakter moeite hebben met het bepalen van focus en het aanbrengen van structuur in hun business.

Want dát is waar ik energie van krijg! Structuur en overzicht in je business bouwen. Met de focus op het overkoepelende; de (marketing) strategie, maar met invloeden van al het andere dat nodig is om een ijzersterke fundering voor jouw business neer te zetten.

Coaching

In mijn intensieve 1-op-1 coachingstrajecten help, leer en inspireer ik ondernemers door enerzijds op een eerlijke en oprechte manier mijn persoonlijke ervaringen te delen. En anderzijds door mijn marketingkennis en expertise op een resultaatgerichte en creatieve manier over te brengen. Geen one-size-fits-all model, maar een totaaloplossing die bij jou past! Ik bied de handvaten die nodig zijn om een complete en ijzersterke marketingstrategie voor jouw business neer te zetten.

Speciaal voor alle lezers: Gratis strategiegesprek

Het laatste kwartaal van het jaar is voor de meeste ondernemers een belangrijke periode. Het is een periode waarin we nog even snel die eindsprint willen maken. Maar het is ook een periode waarin we vooruitkijken naar het nieuwe jaar. Om het nieuwe jaar zo efficiënt en effectief mogelijk te kunnen starten, bied ik de laatste maanden van dit jaar een aantal gratis strategiegesprekken aan. Op deze manier help ik je om jouw doelstellingen voor 2022 te bepalen én te halen!

Dus wil jij de laatste maanden van dit jaar zo goed mogelijk besteden en alvast je focus voor het nieuwe jaar bepalen? Neem dan gerust contact met me op!

En hoe cliché het ook klinkt, als er één ding is dat ik inmiddels wel heb geleerd is dat als je blijft doen wat je altijd deed, je krijgt wat je altijd kreeg.

Stefannie van den Bungelaar

De Kwaliteitsmeid
’t Dorp, Heesch

www.dekwaliteitsmeid.nl

info@dekwaliteitsmeid.nl

06 127 155 04

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *