Beauty

Slapen zonder muggen

Heerlijk, slapen zonder gezoem langs je oor. Slapen met een verfrissend briesje door het kiertje van je raam.

Slapen zonder irritante beestjes, zoals muggen.

Geen zin om vies geurende sprays en smeersels op je lichaam te smeren ?

Probeer dan een aroma diffuser: je kunt de muggen makkelijk ‘wegjagen’ én het ruikt ook nog eens lekker!

Wat is een aroma diffuser en hoe werkt het?

Het apparaatje verstuift geleidelijk water in de lucht. Dit zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid op peil blijft. Ook ideaal als je vaak last hebt van rode ogen, een droge keel of hoofdpijn.

Aroma diffusers kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het zuivert de lucht en je geniet van het lekkere geurtje én het helpt tegen muggen.

Je kunt bijvoorbeeld speciale etherische oliën gebruiken, die jou helpen om van muggen af te komen. Zoals Geranium. (Citroen) geranium staat van oudsher bekend om zijn muggen verdrijvende eigenschappen. De etherische olie bevat veel citronellol., een stof die wordt gebruikt bij muggen wering.

Etherische oliën

Zo zijn er meerdere soorten estherische oliën die lekker ruiken en de muggen makkelijk wegjagen. Denk ook aan lemongrass, sinaasappel, eucalyptus, citroen en bergamot. Je hebt maar een paar druppeltjes nodig om een heerlijk geur te ervaren en om de muggen op afstand te houden.

Makkelijke manier om van muggen af te komen

Een aroma diffuser is gebruiksvriendelijk. Het is bovendien ook de gezondste en makkelijkste manier om van die muggen af te komen. Nog een pluspuntje: het is geen chemisch product.

Deel dit op social media 🙏

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *