Gezondheid

De Habitouch Holistic Health-bag

𝒮𝓊𝓂𝓂𝑒𝓇 𝑒𝒹𝒾𝓉𝒾𝑜𝓃

Hier issie dan! De complete inhoud van de Habitouch Holistic Health-bag Summer edition. Deze Health-bag gaat je o.a. helpen:- Ter versoepeling van gespannen spieren en gewrichten- Ter verzachting en verzorging van de huid bij insectensteken en een geprikkelde huid- Ter verlichting van kneuzingen, stuitingen, builen en blauwe plekken- Ter ontspanning en bevordering van een goede nachtrust- Ter aanvulling van een gezonde kruidenbalans in de keuken- Je de eeuwige jeugd te geven.

Het pakket betreft een met ontzettend veel zorg en liefde bereidde samenstelling van diverse puur natuurlijke producten. Zo heeft ieder potje zijn eigen unieke potentie om jouw gezondheid te stimuleren. Wat er zo bijzonder aan is? Deze middeltjes komen voort uit handwerk, liefdeswerk eigenlijk. Er zit maanden aan voorbereiding in en talloze uren aan zorg en observatie. Geen enkel afzonderlijk middel kon ontstaan zonder mijn intentie om er speciaal voor jou een fantastisch product van te maken.

De inhoud van deze Health-bag bestaat niet alleen verschillende kruidenmiddeltjes die van pas kunnen komen bij diverse ongemakken, maar bevat eveneens een eeuwenoud recept dat in de middeleeuwen al geroemd werd om zijn uitmuntende kracht! Wil jij de Habitouch Holistic Health-bag ontvangen en tenminste een jaar lang genieten van deze met zorg samengestelde producten? Mail dan gauw naar info@habitouch-massage.nl

www.habitouch-massage.nl

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *