Beauty

HOEVEEL DIËTEN HEB JIJ AL GEPROBEERD?

Afvallen, één van de moeilijkste opdrachten.

Wanneer besluit jij dat het genoeg is? En wat doet je besluiten: het roer gaat om? Als je hebt besloten dat het roer omgaat: wat is dan je doel? Waar zitten je knelpunten? Hoe ga jij beginnen? Wie heb je hierbij nodig? Zomaar een aantal vragen die komen kijken bij het nemen van de eerste stap.

DE START

Als je start met een dieet, ben je enthousiast en gemotiveerd. Je hebt je doel helder, je knelpunten in beeld, je dieet bepaald, je gaat van start. De eerste kilo’s zijn er zo af. Je voelt je lichter en fitter. Kleding past weer beter en je bent gemotiveerd om door te gaan.

En dan komt het moment van stagnatie. Het valt je moeilijk om je aan het dieet te houden en ook het gewichtsverlies stagneert. Het spookt door je hoofd: doorgaan of stoppen?

MOTIVATIE

Gaandeweg stagneert het gewichtsverlies en daarmee wordt ook je motivatie minder. Wat doe je? Doorgaan of stoppen? Een van de mogelijkheden die je dan hebt, is ga even terug in de tijd. Waar stond je toen je begon en waar sta je nu?

De conclusie zal zijn dat je al een flinke stap vooruit hebt gemaakt. Omarm je bereikte succes. Ga verder op het moment, dat jij je weer sterk voelt om door te gaan. Neem een korte time-out met als doel: stabiel blijven.

TERUGVAL

Iedereen die wel eens een dieet heeft gevolgd, weet dat een terugval onvermijdelijk is. Kies jij ervoor om dit te voorkomen of te laten gebeuren?

Omdat een terugval heel begrijpelijk is, kun je die het beste laten gebeuren en ervan genieten. Eet waar je zin in hebt. Spreek wel met jezelf af, dat je de volgende dag reset. Zo blijf je mooi op gewicht en zondig je met liefde.

En natuurlijk is jouw persoonlijke coach ervoor, om je door moeilijke momenten heen te helpen.

RESETTEN

Afvallen begint met een goede reset. Resetten heeft als groot voordeel dat je terug gaat naar de basis smaken. Geen zout of zoet voorkeur meer.

Je kickt als het ware af. Even helemaal terug naar de basis, met natuurlijke producten, weinig vetten en weinig suikers. Bij ons start je met reset36. Een programma met een tijdsduur van zesendertig dagen.

In deze periode helpen wij jou naar een gezonde levensstijl toe. Dit programma volg je onder deskundige begeleiding. Samen kijken we wat er nog meer nodig is. Wij kunnen een totale bodybalans aanbieden.

Een LPG behandeling is 100 procent natuurlijk, niet agressief en zonder bijwerkingen. Het verstevigt de huid, verbetert cellulitis en stimuleert veteliminatie. Heb je medicatie nodig bij het afvallen, dan helpen wij je daar ook bij. Wij werken met Saxenda.

Kijk voor meer informatie op de site Afslanken – Cosmedisch Centrum Horst (jozijna.nl)

Industriestraat 15

Horst

Telefoon 06-20414501

Home – Cosmedisch Centrum Horst (jozijna.nl)

HANDIGE TIPS

-Neem een kleiner bord als je gaat eten. Wij willen graag ons bord leeg eten. Met een kleiner bord help jij jouw mindset.

-Heb je zin om te snacken, ga dan een rondje lopen. Afleiding is dé oplossing.

-Feestje? Spreek van tevoren met jezelf af hoeveel hapjes en drankjes je mag. En houd jezelf hieraan.

-Vertel je omgeving dat je bezig bent met resetten/afvallen. Zeg “nee” tegen een gebakje. Alleen jij bepaalt wat je in jouw mond stopt.

-Ga op een vaste plaats zitten als je eet of snackt. Deze plaats is een associatie geworden met eten. Ga hier alleen zitten als je wilt eten of snacken.

-Water drinken helpt tegen een hongergevoel.

Door: Lisette de Ruiter-Theunissen

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *