Beauty

10 jaar cosmetisch arts: Jozijna van der Meij

Jozijna was van jongs af aan al bezig met cosmetiek en wist ze dat ze arts ging worden, cosmetisch arts. De liefde om ervoor te zorgen dat mensen zich lekker voelen in hun lijf en ze zelfvertrouwen geven, zit diep. Tijdens haar studie besteedde ze al extra aandacht aan plastische chirurgie. Zelf zegt ze hierover “de balans herstellen is mijn passie. En dat gaat verder dan hier en daar een prikje botox en/of fillers te zetten”.

Na vele jaren voor andere klinieken gewerkt te hebben en daar ook de nodige ervaringen te hebben opgedaan, besloot Jozijna een paar jaar geleden dat het tijd werd om zelf een kliniek te starten. “Als je de balans bij mensen wilt herstellen dan wil ik meer kunnen aanbieden”. En dus vind je in haar kliniek naast botox en fillers, een schoonheidssalon en werkt ze met een uitgebalanceerd afslankprogramma.

Daarnaast komt de zeer ervaren plastisch chirurg Jan Fabré maandelijks voor de operatieve ingrepen zoals ooglidcorrecties.

BEHANDELPLAN OP MAAT
Tijdens de intake met de cliënt maken we een behandelplan
op maat. De vragen die wij o.a. stellen, wat wil je bereiken. We helpen de cliënt met onze overzichtskaart. Daar kun je aangegeven dat je bijvoorbeeld minder boos wilt kijken of minder vermoeid. Aan de hand van de antwoorden informeren wij de cliënt over de mogelijkheden. Hieruit volgt een behandelplan
op maat.

TRENDS EN STROMINGEN
De cosmetische wereld is constant in beweging, dit volgen wij op de voet. Dit betekent niet dat wij automatisch ieder nieuw product of behandeling aanbieden. De kwaliteit en de veiligheid zijn voor ons het allerbelangrijkst. Door middel van goede scholing en voorlichting bepalen wij wat we aanbieden in onze kliniek. Een nieuwe stroming is Positive Aging.

POSITIVE AGING
Positive aging is heden ten dagen niet meer weg te denken.
Positief ouder worden is een benadering die erkent hoe onze mindset en houding ons fysieke en emotionele welzijn beïnvloeden naarmate we ouder worden.

Het proces van het handhaven van een positieve houding, je goed voelen over jezelf, fit en gezond blijven en volledig deelnemen aan het leven naarmate je ouder wordt. En zo willen we er dus ook uitzien.

TOEKOMST
‘Natuurlijk mooi, mooi natuurlijk’ dat is onze slogan.

Dit willen we met alle diensten die we leveren verder uitbouwen de aankomende 10 jaar.

Het team bestaat nu uit vier passievolle en betrokken medewerkers die doen waar zij goed in zijn, hierdoor hou ik zelf een goede balans tussen mijn bedrijf, man en twee kinderen.

Neem contact op om een afspraak te maken via : 06- 20414501

Industrielaan 15

Horst aan de Maas

https://jozijna.nl

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *