Ervaringsverhalen

Bezoek aan een astroloog.

Geregeld stel ik mezelf de vraag: waarom ben ik hier op aarde ? Wat is mijn missie hier op aarde? Waarom zijn we sowieso met z’n allen hier op aarde??

Filosoferen over het leven. “Dit tot vervelends toe,” roepen mijn vrienden soms grappend. Met mijn verjaardag komen ze dan ook met een prachtig cadeau. Een tegoedbon voor een bezoek aan een astroloog. Ik moet mijn geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats door geven. Hiermee maakt de astroloog een geboortehoroscoop, oftewel radix geheten. Astrologie bestaat al 4000 jaar. Voor verschillende vragen in het leven kun je een astroloog bezoeken. Misschien krijg ik nu een antwoord op mijn vraag; waarom ben ik hier op aarde?

Astrologie kan je inzichten geven in je talenten, en de gave die je hebt mee gekregen. Inzichten in je groeikansen, leerprocessen en uitdagingen in het leven.

Ik ben ontzettend nieuwsgierig en ik maak meteen een afspraak met de astrologe in Nijmegen.

Een vriendelijk gezicht opent de deur. Ze vraagt me even te wachten in de werkkamer. Ze is de wc aan het poetsen. “Ik ben zo klaar,” roept ze vrolijk.

Dit voelt een beetje raar. Ik kom hier met mijn grote “levensvraag” en zij poetst de wc. Alsof ik niet serieus word genomen. Ik kijk de kamer rond en probeer dit negatieve gevoel van me af te schudden.

De kamer is een beetje mysterieus. Ik zie dat de ruiten hoognodig gewassen moeten worden. Er staat een grote boekenkast. Met een schuinhoofd bekijk ik de boeken en lees de titels. De boeken worden tegengehouden door verschillende beeldjes. Ik zie een doodshoofd, een Boeddha, een ballerina.

Dan komt ze eraan en vraagt of ik iets wil drinken. “Doe mij maar een glaasje water,” antwoord ik haar. Ze is klein, ik denk tussen 155 en 159 meter. Ze heeft een lieve uitstraling met kleine pretoogjes. Haar haren zijn kort, vel rood en het piekt een beetje alle kanten op. Ze heeft wel iets weg van een elf.

Ze ontvouwt het grote papier met daarop mijn geboortehoroscoop. Het is een ronde cirkel met meerdere symbolen aan de zijkant waar ik niets van begrijp. Met mijn geboortegegevens heeft ze de geboorte horoscoop kunnen maken. Bijzonder dat mijn leven nu word uitgelegd via dit grote papier.

Ze kijkt er aandachtig naar. Het is even stil en dan zegt ze met een rustige toon “Je hebt lang in het buitenland gewoond en veel gereisd”. Ze kijkt me niet aan. Haar blik blijft gevestigd op het grote papier. Ik heb daardoor niet het gevoel dat ik een bevestigend “Ja, dat klopt!” moet antwoorden.

Ik ben wel erg verbaasd. Het staat dus blijkbaar ook in de sterren, al mijn reizen, en alle jaren in het buitenland wonen. Was dat dan `ment to be’ ?, vraag ik me af.

Dan zegt ze: ” Je bent erg gevoelig. Je hebt een grote intuïtie. Je moet nog wel werken aan je zelfvertrouwen. Je kent je eigen waarde niet”.
Ze blijft de symbolen op het papier volgen, zonder op te kijken. “Daardoor heb je de verkeerde relaties aangetrokken”, vervolgt ze. “Toch is het niet voor jou bedoeld om altijd alleen te blijven”. Ze praat rustig en geconcentreerd. “Ik zie duidelijk liefde naar je toe komen volgend jaar zomer 2019”.

“Oh, maar dat is mijn vraag niet” onderbreek ik haar. “Ik wil graag weten wat mijn levensmissie is hier op aarde? Dat is mijn vraag aan u.”

Ze draait haar hoofd en kijkt me lief aan.  “Ik lees wat er in de sterren staat.” Meteen kijkt ze terug op het grote papier en concentreert zich daarop.
Dan zet ze haar vinger op meerdere symbolen en maakt een driehoek. “Kijk”, roept ze blij.
Haar pretoogjes kijken me nu recht in de ogen aan. “Kijk hier, Mercurius komt in Pluto,” terugkijkend op het grote papier en dan weer naar mij met een lachend gezicht.

Misschien verwacht ze dat ik nu ook blij word en het helemaal begrijp als we over Pluto en nog een planeet hebben.

Ze ziet mijn onnozele gezicht.

Langzaam sprekend legt ze uit wat zij ziet in mijn geboortehoroscoop. “Dit is zeer positief. Mercurius komt vanaf november, die zorgt voor een verandering van binnenuit. Je authentieke zelf laat je steeds meer zien aan de wereld. Je komt nu tot bloei in wie je echt bent. Dit jaar is een belangrijk jaar.” Ik kijk haar aan en het voelt alsof ik nog geen antwoorden heb.

“Maar wat moet ik dan doen? Welke kant moet ik op? Moet ik veranderen van werk? Een cursus doen? Weer gaan reizen? Een nieuwe passie vinden? Waarom ben ik hier op aarde? Wat is mijn missie?” Alle vragen die steeds in mijn hoofd zitten gooi ik er nu uit.

Ze antwoordt langzaam en zacht, “Je levensopdracht staat in de sterren en je kunt zelf bepalen hoe je dat indeelt. De wet van vrije keuze. Bij jou is je levensopdracht: inspireren en motiveren.”

Ze kijkt me weer lief aan en zegt dan rustig “Ieder mens heeft talenten in zijn leven. Aan de manier hoe de sterren stonden bij jouw geboorte kan men zien welke talenten jij meekreeg. Onafhankelijk, enthousiast, gevoelig, mediamiek, sterke intuïtie. Dat zijn jouw sterke punten. Motiveren en inspireren is je levensopdracht. Dit doe je onbewust waarschijnlijk al.”

Twee uur later loop ik naar buiten met een cd waar het hele consult mee is opgenomen. Als ik in de auto zit, laat ik al deze informatie nog even tot me doordringen. Dan bedenk ik voldaan, “Ja, hier kan ik wat mee! Als inspireren en motiveren mijn levensopdracht is, dan ga ik daar mijn missie van maken!”

————————————————————————————————–


Bijzonder detail: De astrologe had gelijk dat het niet voor mij bestemd was om alleen te blijven. Na 8 jaar single kreeg ik in het einde van de zomer in 2019 een relatie met mijn huidige partner. Precies zoals ze had voorspeld.
 
 Mocht je na het lezen van dit verhaal ook een afspraak willen maken met deze astrologe. Neem dan contact met haar op: Astrologe Anne Arts www.annearts.nl te Nijmegen.

Deel dit op social media 🙏

Eén reactie

  • Sharmila Chander

    Ik ben heilig overtuigd dat de sterren veel meer weten dan we denken en heel fijn om te weten dat je al heb ondervonden dat de voorspellingen uitkomen. Goed verhaal en zeker een aanbeveling om ook eens te gaan.
    Blijf motiveren en inspireren want het komt goed aan.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *