Spirit

Multidimensionale Transformatie Healing

De jaartraining is verdeeld over 11 dagen. In deze jaartraining ligt de nadruk op het (h)erkennen van je blokkades, om ze vervolgens te kunnen transformeren.

In je donkere stukken zitten de grootste leerpunten en door daarnaast je overtuigingen en patronen te (h)erkennen en te transformeren, wordt je een completer en gelukkiger mens.

We werken met verschillende technieken, zoals energiewerk, ademhaling, beweging, opstelling, sjamanisme en natuurlijk met multidimensionale velden, om bij je blokkades te komen en ze te kunnen transformeren.

Elke dag heeft een eigen thema, waarin lichaamsbewustzijn en zielsbewustzijn centraal staan.

Je hebt geen vooropleiding nodig om deze training te kunnen volgen. Wel vragen we commitment aan jezelf en aan ons. Jouw bereidheid om je blokkades te ontdekken en aankijken, zodat je kunt groeien als individu en als groep. We doen het samen!

Na deze jaartraining heb je oude blokkades en overtuigingen ont-dekt, (h)erkend en getransformeerd. Je hebt je lessen eruit gehaald, zodat je geen nieuwe gebeurtenissen meer hoeft aan te trekken om deze lessen te leren. Je bent een rijker mens geworden, wetende en voelende wat je lichaam is en wat je ziel, wie jij bent als mens en wie jij bent in het grotere geheel.

Wanneer: 8 januari 10.00- 17.00 uur De lesdagen zijn maandelijks en op een zondag. Tussen de lesdagen in zijn er oefeningen om jouw ontwikkeling te ondersteunen.

Waar: Flowable, Uden

Info: centrumvanlicht.nl Jaartraining Multidimensionale Transformatie Healing – (centrumvanlicht.nu)

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *