Spirit

Je zielsbestemming

Het woord ‘ziel’ heeft voor iedereen een andere betekenis. Door onze opvoeding, religie en wat we op school leren. Onze ziel is eigenlijk een stuk bewustzijn. Sommige noemen het ‘je innerlijke ik’ of ‘je hogere bewustzijn’. We kunnen onze ziel voelen bij diepe ontspanning, bijvoorbeeld door meditatie.

Bij een meditatie laat je al je gedachtes, je ego, even los en voel je je ‘innerlijke ik’. Maar ook als je ineens een ingeving krijgt, of een voorgevoel, dat is je ziel die met je spreekt.
Je zielspad volgen betekent dat je jouw levenslessen aangaat en dat je trouw bent aan je hartsverlangen en zielsverlangen. Wanneer je je zielspad volgt, kun je het gevoel hebben dat alles meezit, dat de dingen precies gaan zoals ze zouden moeten gaan. Je ervaart vreugde en moeiteloosheid. Je bent in liefde met jezelf. Afgestemd op jouw hogere zelf, jouw bron, jouw innerlijke weten en wijsheid. Je hebt vreugde en energie. Je volgt je intuïtie en als dingen anders gaan dan verwacht, neem je het zoals het komt en sla je een andere weg in.

Dit is wat Mariana Oprea iedereen gunt. Ze heeft haar praktijk ‘Diepe Transformatie’ voor levensverandering. Een vrouw met een lieve uitstraling en open karakter. Ze heeft er haar missie van
gemaakt om mensen terug te brengen naar hun ware essentie, door middel van sjamanisme, hypnotherapie en life-coaching.

Interview met Mariana Oprea

Terug naar onze ware essentie, waarom weten we niet vanaf onze geboorte onze ware essentie?

Van nature verlangen we naar het gevoel om te leven vanuit onze ware bestemming en ware essentie. Om daar te komehebben we levenslessen nodig. Door ervaring leer je. De processen in ons leven, hoe zwaar ze soms ook zijn, daar leren we van. Om te kunnen groeien als ziel, hebben we dit nodig. Al onze ervaringen in dit leven, nemen we mee naar het volgende leven. In het sjamanisme wordt uitgelegd: hoe ouder de ziel is, hoe meer trauma’s er in dit leven zijn. Een jonge ziel zal minder trauma’s ervaren. Bij onze geboorte vergeten we onze zielsbestemming zodat we kunnen gaan ervaren en groeien.

Het kan dus ook zo zijn dat bepaalde trauma’s bij je zielsbestemming horen?

We zijn dit leven aangegaan om te groeien en te ervaren. Vaak als er iets ernstigs is gebeurd, kun je achteraf pas zien wat het je heeft gebracht. Hoe je bent gegroeid als mens, door de ervaring. Soms kan het zelfs voelen als een verrijking in je leven.

Maar in het proces zelf zien we dat vaak niet. Dat zie je bijvoorbeeld in relaties met mensen, die zijn als een spiegel voor je. Heb je vaak onenigheid in een relatie om steeds dezelfde reden, dan hebben we daar iets uit te leren.

Volgens het sjamanisme kan bij een ernstige gebeurtenis of een trauma een deel van onze ziel het lichaam verlaten? We spreken dan van zielsverlies. Binnen de westerse psychologie noemt men dit fenomeen dissociëren. Dissociëren is jezelf psychisch afscheiden van wat er met jou of om je heen gebeurt.

Je ware ik, je ziel, je hogere zelf, voel je niet meer. Symptomen van zielsverlies zijn stress, depressie, verslavingen, problemen met gezondheid, en niet kunnen manifesteren, naar een leven dat
jij graag wilt leiden.

Waarom voelt het als jouw missie, om mensen te helpen naar hun ware essentie?

Ik heb veel dingen gedaan in mijn carrière. Anderen helpen is altijd mijn drijfveer geweest. In al die jaren heb ik gezien waar mensen van dromen, waar hun ogen van gingen stralen. Ik zag ook hun eigen negatieve overtuigingen, waardoor ze hun doelen niet konden bereiken. Dat raakte me. Ik was een luisterend oor, en maakte tijd voor iedereen. Mezelf vergetend, was ik alleen maar aan het geven en geven, privé en op mijn werk.

Omdat ik anderen wilde helpen, maar mijn eigen grenzen niet kende, belandde ik in een burn-out.
Op 41-jarige leeftijd kwam er een nieuwe kans voor mij. Een nieuwe fase brak aan waarin ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling werkte. Na een paar jaren zoeken, en veel zelfontwikkeling, kwam ik in aanraking met sjamanisme. Hier leerde ik veel over de natuurlijke levenswetten. Waardoor ik anders begon te kijken naar bepaalde situaties. Ik leerde mezelf steeds beter kennen en begon te luisteren naar mijn ziel.

Ik kreeg meer zelfvertrouwen en leerde mezelf te waarderen. Door deze verandering van binnen uit, begon ik meer te genieten van het leven en maakte ik me geen zorgen meer. Dit inspireerde mij, om dat ook aan anderen door te geven.

Wat is je kracht?

Intuïtief voel ik aan waar de blokkades zijn. Ik was als kind al hooggevoelig en nu zie ik in dat dat mijn kracht is. Ik werk met een kristallen medicijnbuidel (Crystal Mesa) van het Inca sjamanisme. Kristallen genezen holistisch op alle lagen van het zijn, op de lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele lagen. De kristallen versterken je en richten zich op de hogere frequenties.
Ze lossen zware energie op tot in de basis. Deze manier van werken past bij mij. Na een behandeling voelen mensen een transformatie. Blokkades worden opgelost. Maar ook door middel van hypnotherapie en life coaching help ik mensen naar hun ware essentie. Mijn kracht is, om mensen dichter bij zichzelf
te brengen. Waardoor ze met meer zelfvertrouwen aangaan en meer geluk in hun leven ervaren.

Met welke vragen/ problemen kunnen mensen naar je toekomen?

Eigenlijk met alle vragen en alle problemen. Niks is gek. Ik behandel veel mensen met stress en depressies. Verbinding maken met je ziel, dat is het doel. Maar ook als mensen zich afvragen: wie ben ik? Wat heb ik hier te doen in het leven? Waarom lopen mijn relaties steeds stuk? De antwoorden liggen in jezelf.

Ik help je om die verbinding naar je ware essentie, naar je ziel,
weer tot stand te brengen
.

Wil je na dit interview een afspraak maken met Mariana?
Neem dan contact op:

Mariana Oprea
06- 36315909
Cuijk

Klik op de website voor meer informatie

https://www.diepetransformatie.com/

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *