Spirit

Mandala tekenen

Een Mandala is een kracht- cirkel.

Mandala betekent letterlijk Cirkel.

Wie een Mandala cirkel zelf tekent met kleuren, vormen en lijnen, of je dat nou intuïtief doet, of juist geometrisch en uitgemeten, vult en voedt zichzelf.

Het is een eeuwenoude methode om tot ontspanning te komen. Het is een manier om meditatief bezig te zijn. Daarnaast een plezierige manier voor zelfontwikkeling en groei.

Een mandala kan veel betekenen voor jezelf. Soms weerspiegelt het waar jij al enige tijd bewust of onbewust mee bezig bent. Soms geeft het een bijzonder mooi inzicht. Soms geeft het nieuwe inspiratie. Het tekenen kan een uitlaatklep zijn door letterlijk ‘ iets van je af te tekenen’. Kan jij je overgeven aan het creatieve proces zonder aan het resultaat te hechten?

Je bent welkom!

Yvonne heeft jaren lang ervaring met mandala’s en lesgeven, en wil graag haar kennis en creativiteit doorgeven. Met enthousiasme geeft ze les op persoonlijke wijze en leidt je door de stappen heen van eerst de basislessen.

Gezien de actuele richtlijnen, werken we gedurende komende periode met 1 of 2 personen per les. Eerste kennismakings les is aanbevolen!

MANDALA KRACHTCIRKELS.

Ontwerp en opdrachten.

Workshops tekenen.

Inspirerende Presentaties.

Yvonne Maria

Kunstenares – Creatief therapeut

Bel voor info/deelname

06 290 71 912

www.kunstcirkel.info

Deel dit op social media 🙏

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *