Mind

Win het boek: Doei angst, hallo liefde

Dit boek gaat over de grootste uitdaging van de 21e eeuw. Hoe maken we de wereld om ons heen blijvend beter en leuker? Want dat de wereld moet veranderen, staat als een paal boven water. Maar waar beginnen we?

Niet eerder drong angst zo massief door tot in elke hoek van onze planeet als nu. Handelen vanuit angst brengt geen duurzame veranderingen met zich mee. Angst verlamt, we hebben er geen controle over. Het heeft oorlogen, onrecht, egoïsme en ongelukkige mensen tot gevolg. Hoe zou de wereld eruit zien als we de angst vaarwel konden zeggen en voor een andere, duurzamere, brandstof zouden kiezen? Wat dacht je van liefde? Wat zou er met ons en met deze bijzondere planeet gebeuren als we ons bij elke keuze laten leiden door liefde? Met dat doel voor ogen gaan we in dit boek op ontdekkingsreis. Stap voor stap zullen we in de nieuwe tijd die voor ons ligt afscheid nemen van angst en in plaats daarvan liefde als drijvende kracht herontdekken. ‘Doei Angst, Hallo Liefde’ geeft antwoorden en biedt je daarmee handvatten en een prachtig vooruitzicht op een veel leukere wereld met leukere mensen.

Wij (Judith van Gaalen en Jeroen Morssink) hebben vanaf onze geboorte een idealistisch gen gehad. We gaven onze drive om de wereld een beetje beter en leuker te maken handen en voeten door homeopaat te worden. De uitoefening van deze geneesmethode maakte ons kritisch naar wat algemeen werd beweerd en geloofd. We leerden dat mensen veel meer impact op hun eigen gezondheid hebben dan algemeen wordt verteld en aangenomen. Dit motiveert ons om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van hun eigen mogelijkheden om fysiek, emotioneel en mentaal gezonder te worden. We vonden elkaar in de ontdekking dat bewustwording leidt tot meer geluk. Deze ontdekking willen we delen en staat aan de basis van ons werk en van onze boeken.

Judith van Gaalen schreef eerder twee boeken: ‘Ziek zijn is gezond’ (uitgeverij Elmar) en ‘Als lekker lastig is’ (Ankh Hermes).

Jeroen Morssink schreef eerder een vijftal boeken over gezondheid in de venstertjes-reeks van uitgeverij Kok Kampen. Met een collega schreef hij de Fuga Materia Medica. Daarna de Trilogie van Verandering, waarvan deel 1 (Hé dokter, word wakker!) en deel 2 (Heel de gewonde genezer) bij uitgeverij New world books werden uitgegeven. Het laatste deel (Het land van Ondersteboven) verschijnt in 2021.

WIN! WIN! WIN!

Wij van BewustZijnenzo mogen drie boeken weggeven ‘Doei angst, hallo liefde’ Meld je voor 31 juli aan voor de nieuwsbrief op onze website en maak kans.

Ook kun je het boek zelf bestellen via www.bol.com Prijs: €22,00

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *