Mind

Wat is hypnotherapie?

Je hoort steeds vaker over hypnotherapie met verbluffende positieve resultaten. De meeste mensen kennen hypnose van tv- entertainment en vermaak. Daar kun je hypnotherapie niet mee vergelijken. Wat doet hypnotherapeut nu precies? We vragen het Jessie de Hoog, van de praktijk ‘De Magische Verandering’.

Interview met Jessie de Hoog

Hoe zou je hypnose kunnen beschrijven?

Soms ga je bijvoorbeeld helemaal op in een boek of je kijkt geconcentreerd tv, dan weet je niet meer wat er om je heen gebeurt. Dit is een lichte staat van hypnose.

Je bent dus vaker in hypnose, zonder dat je dat zelf in de gaten hebt. Een hypnotherapeut brengt je naar een nog diepere laag. Weg van het geruis van alle gedachtes

Waardoor kan onder hypnose, een angst of een negatief zelfbeeld veranderd worden?

Hypnose geeft je de mogelijkheid om het bewuste denken los te laten. Op deze manier kom je in contact met je onbewuste.

Je kunt dit onbewuste zien als de harde schijf van een computer. Alles wat je meemaakt in je leven wordt opgeslagen in je onbewuste.

Met hypnose maak je de schijf schoon en vervolgens zet ik er een nieuw programma op.

Een negatief zelfbeeld bijvoorbeeld, komt vaak door negatieve opmerkingen uit het verleden. Hadden je ouders vaak kritiek? Werd je gepest? Kon je niet goed mee op school? Doordat de negatieve opmerkingen vaak zijn herhaald, ben jij ze gaan geloven.

Dit wordt allemaal opgeslagen in jouw onbewuste.

Met hypnotherapie gaan we in dit onbewuste nieuwe positieve suggesties geven en kun jij overtuigingen en ervaringen veranderen.

Is elk gedrag of probleem met hypnotherapie op te lossen?

Ik ben er van overtuigd dat zo goed als alles opgelost kan worden, maar je moet het wel écht zelf willen. Je kunt bijvoorbeeld bang zijn voor iets specifieks zoals onweer, bloed, spinnen of andere dieren. Of last hebben van vliegangst.

Met hypnotherapie gaan we naar je onbewuste en kijken waar die angst is opgeslagen.

Nieuwe suggesties zorgen ervoor dat je deze angst kunt loslaten.

In gemiddeld drie sessies ben je van je angst af. Ook faalangst, verlatingsangst, paniekstoornissen, onzekerheid, als jij je probleem echt wilt oplossen, dan kan dat!

Ik begeleid je dan door het traject heen, zodat jij weer lachend de deur uit gaat.

Wat is jouw persoonlijke ervaring met hypnose?

Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven, kreeg ik in 2020 een burn-out. Het was tijd om met mezelf aan de slag te gaan en mijn problemen op te lossen. In de cursus zelfhypnose boekte ik al vrij snel resultaat.

Het was super interessant en ik besloot de opleiding hypnotherapie te volgen. Dat was de Magische Verandering.

Ik leerde hoe ik mijn problemen op een mooie manier kon oplossen.

Het heeft mij veel positiviteit gebracht en ik geniet weer van het leven. Ik ontdekte waar ik echt gelukkig van word: jou helpen met je problemen zodat je weer je mooiste leven kunt leven!

Inmiddels ben ik met de vervolgopleiding hypno-playground bezig. Ik heb al verschillende cursussen gedaan om mij te specialiseren bijvoorbeeld: de masterclass kinder-hypnose, expertisetraining ‘versterk je ik- kracht’.

Ik vind het nog steeds zo inspirerend en fantastisch om te doen.

Het blijft mij verwonderen wat je allemaal kunt bereiken met hypnose.

Met hypnotherapie kun jij je leven veranderen. Angsten loslaten, overtuigingen veranderen, onbewuste blokkades elimineren, zodat jij je mooiste leven kunt leven.

Wil je graag een afspraak maken voor een hypnotherapie-sessie, neem dan contact op met Jessie de Hoog:

Telefoon: 06-20581813
Email: Info@demagischeverandering.nl
Website: demagischeverandering.nl
Locatie: Langenboom

Hypnotherapie – De Magische verandering

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *