Mind

HEB JIJ OOK ZO’N MOEITE MET HET VINDEN VAN ‘DE WARE’ ?

Dat had ik ook. Tien jaar daten na een echtscheiding was één grote frustratie… Of toch niet?

In ‘Daten boven de Dertig’ neem ik je mee in de wereld van daten in deze tijd. Toen ik de magische grens van dertig passeerde, veranderde alles. Alle beschikbare mannen leken bindingsangst te hebben en mijn biologische klok tikte oorverdovend hard.

Ik probeerde alles om een man te ontmoeten: dating apps, datingsites, speeddaten, singleborrels, maar allemaal zonder succes. Waarom lukte het niet? Iedereen om me heen kreeg het zo makkelijk voor elkaar.

Na een aantal jaren waarin heel wat mannen voorbij gekomen waren, begon ik mij af te vragen of het probleem wel bij die mannen lag. Had ik er inderdaad een neus voor om de meest bijzondere exemplaren eruit te pikken, of zat het toch net anders in elkaar? Ik besloot dat ik een periode van rust en bezinning nodig had om alles eens goed te overdenken. Het werd een jaar met stevige confrontaties met mezelf en veel inzichten.

‘Daten boven de Dertig’ is een verhaal over zelfliefde, zelfrespect, loslaten wie je dacht te zijn en verwelkomen wie je echt bent. Een boek met een diepere laag met een spirituele invalshoek maar bijzonder praktisch en helemaal van deze tijd. Naast een stevige dosis humor en relativeringsvermogen is er veel waardering voor de kwetsbaarheid van het verhaal. Daarnaast biedt het boek handvatten over hoe je meer liefde en compassie kunt gaan voelen voor de unieke persoon die jij bent.

Interesse in dit boek? ‘Daten boven de Dertig’ is te bestellen via: www.boekenbestellen.nl

Marieke van Deursen is hoogsensitieve intuïtief life coach en heeft sinds 2018 haar coachingspraktijk Angels&Magic. Daarnaast is zij schrijfster en channelt zij boodschappen voor anderen.

Quote:

‘Spiritualiteit moet praktisch toepasbaar zijn, anders heb je er niets aan.’

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *