Gezondheid

Twee winnaars voor het boek Intermittent Fasting

Intermittent fasting betekent periodiek vasten. Vasten doet de mens al zolang hij op aarde is. Toen onze voorouders nog geen koelkasten hadden en door de natuur zwierven, wisselden periodes van voedsel in overvloed en periodes van weinig voedsel elkaar af. Daarop zijn onze genen ingesteld.
In de huidige westerse maatschappij zijn we gewend continu de beschikking te hebben over voedsel. We gaan steeds meer en vaker eten, maar bewegen over het algemeen minder. De technische ontwikkelingen
gaan sneller dan onze genen en lichamen kunnen bijhouden.
INTERMITTENT FASTING van auteur NANNEKE SCHEURS hier staan alle voordelen op een rij van periodiek fasten. De voordelen die wetenschappelijk zijn bewezen.

Alle lezers die zich aanmelden voor de facebookpagina bewustZijnenzo magazine maakte kans om het boek te winnen. We hebben twee winnaars en ze krijgen het boek zo snel mogelijk toe gestuurd.

FIT VEGAN FOOD van Nanneke Scheurs

Dit boek gaat voornamelijk over hoe je volwaardig plantaardig kunt eten. De nadruk ligt dus op wat het voor jouw gezondheid kan betekenen. Veel mensen zijn er van overtuigd dat het bijna onmogelijk is om voldoende proteïne binnen te krijgen als je geen dieren eet. Hier lees je de gunstige invloed van plantaardig eten op je gezondheid.
Alles wat je moet weten voor een optimale gezondheid en goede (sport)presentaties.

Deel dit op social media ­čÖĆ

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *