Geen categorie

KERSTCADEAU-TIPS

Niet zomaar een cadeau maar een belevenis cadeau. Dat is de trend van dit jaar.

Nu we er niet op uit kunnen om een geschikt cadeau te vinden voor kerst, moeten we improviseren.

We willen onze geliefde toch echt heel graag verrassen met iets moois. Een kerstcadeaubon voor een bijzondere beleving is het perfecte cadeau.

EEN GEVOEL, EEN ERVARING, DAT IS WAT JE CADEAU KRIJGT BIJ EEN BELEVENIS CADEAU

Met een cadeaubon kan de ander zich verheugen, op wat nog komen gaat…

Plus op deze manier help je de ondernemer in een moeilijke tijd. Je krijgt de cadeaubon toegestuurd en je hebt een fantastisch kerstcadeau in huis.

Massages, schoonheidsbehandelingen, coaches, online cursussen en nog veel meer. De liefste, mooiste, bijzondere kerstcadeaubonnen vind je hier:

Een heerlijke ervaring om je lichaam te verwennen met een massage of pedicure. Voor jezelf of verras een ander. Marieke van chi-massages heeft prachtige sfeer cadeaubonnen.

Bel 06-12551955 www.chi-massages.nl

Een schoonheidsbehandeling inclusief gezichtsanalyse is een fantastisch kerstcadeau om te krijgen.

Bel 06-53982581 Susan de Man

Kruidenvrouwtje in spƩ, Sanne van den Oever maakt olie en thee volgens origineel recept. Een olie of thee die past bij jouw persoonlijkheid. Origineel om te krijgen. Vraag naar de cadeaubon from nature whit love. Bel 06 51485958 Of: Een cadeaubon voor een massage bij Sanne, gun jezelf een moment van ontspanning en neem je potje naderhand gelijk mee naar huis.

www.habitouch-massage.nl

Ken je iemand met veel vragen in / over het leven? Een reading kan inzichten geven. Een reading consult is een bijzondere beleving. Een cadeau dat nooit meer word vergeten. Bestel een cadeaubon via:

Sandra Bridjmohan www.leefinlicht.nl 06-53850078

Je voeten verwennen met een pedicure. Een fijn verwen cadeau voor elke vrouw. Maar ook voor manlief kan een manicure of pedicure een heerlijke belevenis zijn. Bel Kimmy voor een cadeaubon

Tel 06-52054190

“Je ogen sluiten en voelen wat je aandacht vraag” zegt Natasja Bloemen zelf zo mooi. Een ontspanningsmassage van Natasja is een fantastische ervaring. Een mooi Cadeau om te geven vooral in deze tijd nu aanraking niet zo vanzelfsprekend is. Met een cadeaubon kan de ander zich hierop verheugen. Neem contact op:

www.natasjabloemen.nl

Soms nemen we zelf niet de eerste stap om hulp te vragen aan een coach. Ken jij iemand die helemaal uit balans is? Geef een Coachsessie cadeau! Zodat het nieuwe jaar goed begint. De ander zal je eeuwig dankbaar zijn.

www.mariekekersten.nl Of bel 06-11564823

NIEUW! Individuele klankhealing op afstand online. Klankhealing op afstand is in deze tijd goed mogelijk. Na de healing ontvang je een filmpje met de klankhealing. Zo kun je thuis nog vaak genieten van de klanken. Een prachtige belevenis. Een prachtig cadeau voor kerst.

Bel Stella Westerhof voor info 06- 48234735

Ken je iemand met veel stress ? Verwen hem of haar dan met een consult bij een voetreflex therapeut. Natasja hoort vaak van haar klanten dat ze zich daarna heerlijk ontspannen voelen. Ook bij lichamelijke klachten. Voetreflextherapie is goed voor lichaam en geest. De feestelijk verpakte cadeaubonnen van 35 euro zijn te koop bij Natasja Hegeman

www.flowvoetreflex.nl 06- 20786833

Nina van gezond & bewust helpt je mee aan een gezonde levensstijl. Ken je iemand die dat nodig heeft? Geef een kerstcadeaubon van Nina zodat de eerste stap is gezet. Een gezonde levensstijl gun je iedereen.

www.gezondenbewust.nl

In deze corona tijd wordt het reizen zo gemist. Hoe geweldig is dit het kerstpakket brengt de wereld bij u thuis. Wereldse smaken en verdieping om thuis van te genieten. Voor de een is het een kennismaking, voor de andere is het terugdenken aan de bijzondere momenten op reis. Leuk om cadeau te geven aan je personeel, vrienden, familie of nog leuker om zelf te proeven.

Beleef de wereld in de verschillende pakketten en droom weg bij de bestemming. Zo bent u toch een beetje op reis.

Bestel het kerstpakket via Nonja van TUI At Home 0683271283 nonja.schuijffel@tui.nl

Je geboortehoroscoop laten maken door astroloog Anne Arts, Een bijzonder kerstcadeau.

www.annearts.nl 06- 52377531

Met deze cadeaubonnen maak je twee mensen blij. Je geliefde en de ondernemer. Voor iedereen fijne feestdagen en de beste wensen.

Deel dit op social media šŸ™

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *