Geen categorie

Dierenvoedselbank Happy Feet op zoek naar een nieuwe locatie

Maak kennis met dierenvoedselbank Happy Feet in Nijmegen

De voedselbank voor dieren is een initiatief om dieren in Nederland niet de dupe te laten worden van de financiële tekortkomingen van hun baasjes. Veel gezinnen leven op de armoedegrens, daardoor kunnen zij hun dieren niet bieden wat ze verdienen. Zelfs niet wat ze primair nodig hebben. Diana Willemsen legt het uit:

Vaak horen wij, ‘dan moeten ze maar geen dieren nemen’. Een opmerking waar de baasjes niets mee kunnen.  Men vergeet ook dat de dieren al zijn aangeschaft op het moment dat zij het financieel wel konden dragen.”

Schuldhulpverlening is soms noodzakelijk door onverwachte omstandigheden. Zo kan het gebeuren dat mensen door ernstige gezondheidsproblemen hun baan kwijt raken. Natuurlijk doe je dan je huisdier niet weg.

Happy feet is nog te klein om in alle regio’s pakketten te verstrekken zoals de voedselbank dat doet. Wij hopen waar nodig is bij te kunnen dragen door middel van een pakket met voedsel en verzorgende producten.

Dierenvoedselbank Nijmegen is dringend op zoek naar een nieuwe locatie.

Door omstandigheden moest de stichting per direct vertrekken. Happy Feet is daarom op zoek naar een plek ter grootte van ongeveer dertig vierkante meter waar de stichting spullen mag opslaan en uitdelen.

Diana Willemsen: “de voorkeur gaat uit naar een plek in Nijmegen. Het hoeft geen perfect pand te zijn. Twee garageboxen volstaan bijvoorbeeld prima.”

Heb jij de gouden tip om Happy Feet te helpen aan een geschikte locatie?
Neem dan contact op met het onderstaande mail adres.

happyfeetnijmegen@gmail.com

Donatie is van harte welkom: NL15ABNA0248619632.

TNV Stichting Happy Feet

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *