Geen categorie

Een kijkje achter de schermen

Terwijl ik dit schrijf zie ik al meerdere gele blaadjes aan de boom. De herfst komt eraan.

De laatste twee maanden was ik weer veel onderweg voor mooie interviews, ervaringsverhalen en inspirerende workshops.

Dankbaar voor de prachtige vormgeving

Vormgeefster Cecile heeft deze verhalen liefdevol en prachtig vorm gegeven. Als ik haar bel hoor ik haar leuke reactie: ‘ik ben meteen weer begonnen met koud douchen en gaan zitten ‘Wim Hoffen’, na het lezen van de tekst,’ vertelt ze enthousiast. Ik begin te lachen. De teksten zijn dus niet alleen motiverend voor lezers, maar ook voor ons achter de schermen.

Meerdere schrijvers

Ik voel me gezegend met alle mensen die meedoen aan het magazine. Ze nemen allemaal de tijd om te schrijven en inzichten te geven voor een gezond, gelukkig, bewust leven.

Recept

De soeprecepten in het magazine worden door voedingskundige Anita zelf samengesteld. Nadat de soep is gemaakt, is haar man Joop proefkonijn samen met de kinderen. Nog een leuke foto voor in het magazine en dan is het klaar.

Deze keer was dat een beetje problematisch. Anita liep naar de keuken om nog een ingrediënt te pakken voor bij de foto. Bij terugkomst bleek tot haar grote verbazing de soepkom helemaal leeg te zijn. Hond Kees bleek alles te hebben opgegeten. Een grappige verhaal. Blijkbaar houdt hond Kees ook van soep.

We doen het samen

Zo gebeurt er veel achter de schermen van BewustZijnenzo voordat er weer een nieuwe editie klaar is. Iedereen helpt mee op zijn manier om er weer een fantastische, inspirerende editie van te maken. Dat doen we met ons allen. Zonder de adverteerders zou het magazine niet kunnen bestaan.

De vijfde editie van dit jaar alweer

Lezen ontspant je lichaam en dat is goed voor je zenuwstelsel. Het reduceert stress met maar liefst 68 procent. Daarnaast is lezen ook goed voor je brein. Het houdt de hersenen actief.

Lezen stelt je in staat om kennis op te doen Het verruimt ons denken en wereldbeeld. Wij hopen dat alle verhalen je weer mogen inspireren.

Veel leesplezier

Liefs Diana

Ben je nog geen abonnee en wil je deze editie graag thuis ontvangen? Meld je dan aan via de homepage

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *