Geen categorie

NIEUW: Workshop FLOWER-POWER

Maak 100% natuurlijke body oil met de krachtige werking van planten en bloemen uit de tuin. Je krijgt tijdens de workshop informatie over welke werkingen de aanwezigen bloemen en kruiden hebben. Wanneer we alles hebben uitgelegd en we je een rondleiding hebben gegeven oor de tuin, kun jij je bloemen of kruiden gaan plukken waarna we onze eigen body oil gaan maken! Ook zullen er kruiden en bloemen aanwezig zijn in gedroogde vorm zodat we de tuin niet te zwaar belasten en we ook kunnen werken met bloemen en kruiden die niet aanwezig zijn. Hoe gaaf is dat?!

Ook maken we een speciale thee mix die je compleet zult afstemmen op jouw behoeftes. Zo kunnen we een thee mix maken ter ondersteuning van, vermoeidheid, verkoudheid, een opgeblazen gevoel de overgang en ga zo maar door. Allemaal met bloemen en kruiden uit eigen tuin die je zelf kan plukken.

Kortom bestaat de workshop flowerpower uit het zelf samenstellen en het maken van een body oil én thee mix die volledig aansluiten op jouw persoonlijke behoeften.

Praktische informatie:

Adres: Gastenverblijf Het Voorhuis Erfdijk 20 Herpen. De workshop start om 13:30 uur en eindigt om 17:00 uur en vraagt om een bijdragen van €50.

Elke workshop bestaat uit een groep van 9 deelnemers en de data zijn als volgt:

5 mei

12 mei

19 mei

26 mei

Hoe schrijf ik mezelf/ ons in?

Stuur een e-mail naar info@labody.nl met daarin je naam, telefoonnummer, eventuele allergieën/ medicatie / aandoeningen zodat daar rekening mee kan worden gehouden wanneer we de kruiden en bloemen gaan oogsten.

Deel dit op social media 🙏

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *